Forside Styling Layout: Uden komm.

Fælleskøb oversigt

  Køb & salg oversigt Køb/salg i forummet Hardware prisguide Tip en ven  

Fælleskøb oversigt           Gå sammen om at købe indIgangværende fælleskøb: 


Den bedste måde at blive holdt ajour med hvilke Fælleskøb der kører lige nu, og hvilke der er på vej, er at tilmelde dig vores nyhedsbreve via:


recordere.dk nyhedsbreveFor debat om vores Fælleskøb, og hvilke modeller der kunne være interessante til det næste, så besøg: Forum for Fælleskøb
Hvad er Fælleskøb ?


Ved Fælleskøb ® er det ikke recordere.dk som står for salget. Vi samler blot interesserede sammen til en fælles liste, som kan bruges til at forhandle en ekstra rabat igennem. Det skulle gerne resultere i en pris, som i ikke ville kunne opnå alene ved enkelt køb. Selve købet foregår direkte hos forhandleren, på helt normale vilkår og med normal reklamationsret.


Vi satser altid på at skaffe tilbud på danske modeller, og undgår de parallel-importerede varer. Årsagen er at den efterfølgende service kan være forbundet med flere problemer og længere ventetider, hvis varen er importeret udenom de normale kanaler. De ekstra garantier som fabrikanterne måtte stille på produkter solgt i Danmark, gælder derfor også varer købt via fælleskøb ®. Det kunne være ting som fri service i 2 år, pixelfejl garantier oa.

Annonce:


Det er os med Fælleskøb ®Fælleskøb ® er et registreret varemærke i Kongeriget Danmark, og er noteret og beskyttet i den danske varemærkeregister (VR 2006 0003, Patent og varemærkestyrelsen, Erhvervsministeriet). Varemærket tilhører Et-Soft for brug på recordere.dk

Fælleskøb ® må ikke benyttes af andre indenfor klasse 42 der omhandler videnskabelige og teknologiske tjenesteydelser, deriblandt formidling af fælles indkøb på internet, uden at der udtrykkeligt er givet tilladelse hertil.
Annonce:
Forrige artikelEndnu 2 nye recordere fra Sony
Næste artikelRecordere.dk i TV 2/Nyhederne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.