Forside Nyheder

Ny interessant VideoStabilizer


Vi har modtaget en spændende nyhed fra Steen Lauritzen, VideoStabilizer Danmark, om en ny digital VideoStabilizer der kommer på markedet nu. Boksen hedder VideoStabilizer? Mrk. V og er ganske rigtigt femte generation af VIdeoStabilizere.


VideoStabilizer? Mrk. V kan bruges til at lave sikkerheds kopier af videobånd og DVD?er på fx en DVD Recorder. Boksen kan fjerne såvel Macrovision beskyttelse som den digitale CGMS-kodning.  Man skal dog være opmærksom på at det ikke altid er lovligt.  Faktisk er det i de fleste tilfælde ulovligt i Danmark.


VideoStabilizer? Mrk. V har 3 indgange og 2 udgange fordelt imellem composite og S-video, og er således er velegnet som elektronisk switchbox mellem mange optager og afspillere, alt styres med knapper på boksen eller den medfølgende fjernbetjening. VideoStabilizer? Mrk. V har også mulighed for at justere på lys, kontrast, farve, mætning og lydstyrke og dermed er der en mulighed for at give original medier i meget dårlig stand, et løft og faktisk gøre kopien bedre end originalen loves det.


Prisen er kr 995,- ved køb direkte fra VideoStabilizer Danmark (plus forsendelse) .Prototype med fjernbetjening 


Kulturministeriums vejledning i hvad man må og hvad man ikke må finder du her.


VideoStabilizer Danmark

Annonce:
Forrige artikelRecordere.dk i Politiken
Næste artikelHistorien bag fælleskøb
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.