Forside Nyheder

JVC DR-MX10

Her kommer efterfølgeren ? en bror eller søster om man vil, til DR-MX1. Denne videomaskine er et ?must have? for folk, der har mange videobåndoptagelser som de gerne vil overspille til DVD ? og evt. redigere før overspilning til DVD. DR-MX1 og DR-MX10 er stort set ens ? det er begge trible-kombi?s med HDD-, DVD- og vhs-optager og harddisken er 160 Gb i begge to. I DR-MX10 er der tilføjet Guide Plus funktionalitet og DVD-drevet er specificeret til 8x speed, mod 4x i DR-MX1. Dette giver mulighed for hurtigere high speed overførsler. En anden forskel er, at der i DR-MX10 kun er én tuner, mens der i DR-MX1 er to tunere – en digital og en analog.


 


Optageformater:


  • HDD 160 GB


 • VHS


 • DVD-Ram


 • DVD-RW (VR og video formater)


 • DVD-RAfspilleformater:


  • VHS


 • HDD


 • DVD-video


 • DVD-Ram


 • DVD-RW


 • DVD-R


 • CD


 • SVCD


 • VCD


 • CD-R/-RW


 • WMA/MP3/JPEG digital still (CD-R/-RW)Der er altså indbygget 3 optagemaskiner i denne maskine og det betyder, at man kan overspille fra det ene medie til det andet i 6 kombinationer: HDD til DVD, DVD til HDD, HDD til VHS, VHS til HDD, DVD til VHS og VHS til DVD.


 


Overspilning fra videobånd til HDD/DVD går som en leg med en smart funktion: Ved overspilning fra VHS til HDD/DVD opretter DR-MX1 automatisk thumbnails ved at registrere de koder på båndet, som angiver programskift. Det giver dig nem adgang til hvert overspillet program. Desuden overspringes blanke afsnit på videobåndet automatisk, således at den digitale optagelse er ?renset?.


 


Ved overspilning af S-VHS bånd bevares den høje opløsning i det originale S-VHS materiale, når det overspilles til HDD/DVD. Det optagede materiale på S-VHS båndet kan vises med samme høje billedkvalitet på HDD/DVD.


 


Hovedpunkter bl.a.:


  • Harddisk optager med 160 GB kapacitet med følgende optagekvaliteter:  • XP indstilling (10 Mbps) ? 36 timer.


  • SP indstilling (5 Mbps) ? 72 timer.


  • LP indstilling (2,5 Mbps) ? 143 timer.


  • EP indstilling (1,6 Mbps) ? 214 timer.


  • FR indstilling (10 ? 1,2 Mbps) ? 36 – 300 timer, variabel i 63 trin.


 • Èn tuner


 • Høj billedkvalitet med pal progressive, bit-rate optimizer (intelligent Dual-Pass Encode Dubbing system), TBC osv., osv.


 • DV-in.


 • Op til 8 timers optagelse på DVD.


 • Live-memory.


 • Retroactive optagelse.


 • Relief optagelse.


 • Linear PCM audiooptagelse i XP indstilling.


 • Hurtig overspilning HDD til DVD op til 64x.


 • Playlist baseret redigering.


 • Levende redigering til DVD.


 • Library database med hukommelse til op til 2000 optagelser.


 • Animerede thumbnails.


 • Videonavigation (VHS).


 • DVD-R skærmmenu med thumbnail billeder, med valg mellem 18 mønstre.


 • Showview deluxe, Rec. link, kalenderprogrammering

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.