Forside * Nyheder

Sony satser på LCD i High-Definition

Sony satser på LCD i High Definition


Tre nye serier af tv 


med High Definition




Toppen af den nye LCD serie udgøres af den flotte 40 tommers model KLV-W40A.


 


Højtopløst tv i en flot kvalitet til alle private hjem. Det bliver resultatet, når forbrugerne i det kommende efterår går i byen for at finde et LCD-tv fra Sony. Efterårets modeller bærer alle betegnelsen HD Ready i varianter fra 26 tommer og opefter, og det betyder, at man ikke skal investere i nye tv, når High Definition for alvor bliver almindeligt i sendenettet. Foreløbig er det mest interessant, at Canal Digital tilbyder High Definition fra næste måned på visse udsendelser, men flere er på vej. Desuden bliver High Definition standarden på DVD’ens afløsere Blu-Ray og HD-DVD.


Sony lancerer hele tre serier i dag med W-serien i toppen efterfulgt af henholdsvis V-serien og S-serien. I alle serier er der tale om HD-modeller i rigtig høj kvalitet i størrelser fra 19” og helt op til 40”, hvormed Sony med en ny LCD teknologi udfordrer det traditionelle plasma tv marked.


 


W-serien repræsenterer ved lanceringen noget af det bedste tv, der fås, når det kommer til lyd og billede. Det knivskarpe billede sikres af et suverænt LCD panel og Sonys egen WEGA Engine billedteknologi. Lyden kommer fra Sonys unikke digitale S-Master forstærker teknologi. Endelig er tilslutningerne rigtigt gode, idet det digitale High Definition stik HDMI er inkluderet – oven i en analog tilslutning, så to højtopløste enheder kan sluttes til. Designet er slankt og holdt i sort/sølv og med detaljer i glas.


 


V-seriens billedkvalitet adskiller sig ikke væsentligt fra W-serien, så det er især på designet, at den store forskel findes. Desuden anvender V-serien ikke S-Master, men ønskes ekstra forstærkning af signalet, kan det eksempelvis ske ved anvendelse af en hjemmebiograf. Designet er diskret sort og med detaljer i aluminium.


 


S-serien er tilbuddet til dem, der ønsker sig et økonomisk overkommeligt tv, der samtidig er i en rigtig god kvalitet. Modellerne har PC indgang og er blandt andet udstyret med et 3D kamfilter, der sikrer skarpe overgange mellem farverne i billedet – noget som Sony altid har været kendt for at levere. I denne serie findes også modeller på 19” og 23”.


 


Priser


W-serien fås fra 28.000 kr. for 40 tommers modellen KLV-W40A10. 50 tommers HD-plasma modellen KE-W50A10 koster 58.000 kr.


V-serien fås fra 14.000 kr. for 26” modellen KLV-V26A10, mens 32” KLV-V32A10 koster 18.000 kr, og 40” KLV-V40A10 koster 28.000 kr.


S-serien fås fra 8.000 kr. for 19” modellen KLV-S19A10 og op til 22.000 kr. for 40” modellen KLV-S40A10. Varianter i 23, 26 og 32 tommer fås også i S-serien.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.