Forside Styling Layout: Uden komm.

Skærmbilleder til Hitachi DV-DS251E anmeldelsen


Tilbage til anmeldelsen


 

Jeg vil beklage at skarpheden af skærmbilleder ikke er i top,


men det skyldes mit udstyr og ikke Hitachi recorderen!


 


 


Jeg vil her gennemgå en simpel redigerings opgave


Jeg fik optaget hele 12 timer fra TV Danmark bl.a med U2 Vertigo koncert.  Den vil jeg klippe ud, klippe reklamerne fra og lægge på DVD-R.


Optagelsen har automatisk fået titlen ?Title 9?Jeg laver en fil deling ved koncertens slutning, så jeg slipper af med de godt 10 overskydende timer.Jeg finder delingspunktet ved at spole igennem optagelsen og afspille den i langsom hastighed, så jeg finder det helt rigtige delings punkt.


 


Nu har jeg to ?Title 9??er og vil slette den ene.


 


Jeg vælger den jeg vil slette og vælger Delete.Den tilbageblevne ?Title 9? vil jeg give et mere passende navn.Det er ikke den hurtigste bogstavstavle, men der er store og små bogstaver og symboler (skrifttegn).


Nu vil jeg slette reklamerne midt i filen.


 


Jeg spoler igen igennem optagelsen og afspiller den i slowmotionen, hvor jeg vil sætte det første slette mærke.   Jeg spiller videre til reklamerne slutter og sætter det andet mærke.


 


Og væk er reklamerne.


 


Ved kontrol afspilning af hele optagelsen kan man have display informationer på skærmen.Nu skal jeg kopiere filen til en DVD-R.


 


Jeg er nød til at vælge SP kvalitet, da optagelsen varer mere end en time (og får 46 minutter til overs på skiven).  Kopieringen foregår i real time og tager altså 1 time og 18 minutter og 23 sekunder.


 


Til slut skal DVD-R?en finalizes og desværre er det atter nødvendigt (hvis man altså ønsker det) at navngive optagelsen.  Jeg har også fået valgt en Thumbnail (mini billedet).


Og så er DVD overspilningen færdig


 


– en lidt simpel og kedelig menu, men der er plads til 6 optagelser pr skærmbillede. 


Her er et andet, bedre eksempel


 


Setup eksemplerProgressive Scan


 


Initialization – man kan nulstille recorderen og formatere harddisken.


 Lyd indstillingerForældre låsOptagelses indstillinger


 


Lidt andre muligheder


Man kan lave thumbnail’s til sine mini billeder i menuerne.Man kan også indsætte kapitelmærker som man så hurtigt kan hoppe hen til.Under afspilning har man to Zoom niveauer 2x og 4x og man kan selv bestemme udsnittet man vil se.Og endelig afspillede Hitachi DV-DS251E alt hvad jeg gav den af DivX film. Man kan gemme dem på harddisken i mapper man selv navngiver.
 


Til slut vil jeg lige gentage at skarpheden af skærmbilleder ikke er i top,


men det skyldes mit udstyr og ikke Hitachi recorderen.


 


 Tilbage til anmeldelsen

Annonce:
Forrige artikelVerdens største plasma
Næste artikelFælleskøb af JVC DR-MH300 & JVC RX-D701 – 2. runde.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.