Forside X-files Fælleskøb

Ekstra fælleskøb på Panasonic 42PV60

Dette fælleskøb er nu lukket


 Model billede – den viste fod medfølger ikke.


Panasonic TH-42PV60E


Panasonic skærmene behøver vist ingen yderligere præsentation. Det er et af de mest populære mærker indenfor plasma skærme, skærme som har opnået en uhyre popularitet – også efter købet.


Ved første fælleskøb blev denne 42″ udgavet revet væk, så vi måtte lukke fælleskøbet før tid. Vi har nu fået mulighed for at tilbyde et begrænset tilbud på denne yderst populære model.


Panasonics nyeste generation af plasmaskærme (G9) og billedbehandling gengiver et utroligt skarpt billede med større farvespekter end nogensinde. Skærmen også forberedt til fremtidige multimedieopsætninger med sine 2 HDMI-indgange og mulighed for tilslutning af pc. Det kompakte design med højttalere placeret under skærmen gør, at den optager mindre plads end de fleste andre tv med samme skærmstørrelse. V-Real billedbehandlingen kan vise op til 29 mia. farvenuancer – det bidrager til de naturlige, detaljerige billeder, du modtager på TH-37PV60E. Kontrastforholdet på hele 10.000:1 er også imponerende – sort bliver dybere sort end før, og skærmens lysstyrke er også forbedret.


Vi har sammensat nogle forskellige tilbud på hhv. 37″ og 42″ modellen. Skærmen kommer uden fod, men i de andre tilbud kan vælges fod eller vægbeslag.


Skærmene opfylder kravene for HD-Ready.


Den fod som er indkluderet i dette tilbud er ikke den som er vist på model-billederne. Den i tilbudet ser således ud:

Annonce:Links


Panasonics hjemmeside – TH-42PV60E


2 anmeldelser (en Tysk og en Norsk)


Debat i forummet
Leverandør til dette fælleskøb er Tape Connection
Model billede – den viste fod medfølger ikke.Tryk på billederne for større udgaver


Se flere billeder af de nye Panasonic modeller i vores galleriDette fælleskøb er nu lukket


Tilmelding


Vare:  Panasonic TH-42PV60 + TYST42P60W fod  Pris kr: 15.499,-
Navn:
E-mail:    


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.