Forside * Nyheder

Selector HD-bokse er forsinketSenere tilføjelse: Levering af Selector HD igang
INFO
fra TDC


29. maj 2006


Selector HD-bokse er forsinket
TDC Kabel TV har ikke modtaget Selector HD-bokse til visning af VM i fodbold i HD-format på grund af leveringsvanskeligheder hos producenten. Det var ellers planen, at Selector HD-boksene skulle være i handlen fra i dag. Nu håber TDC Kabel TV på, at det bliver muligt at levere Selector HD-bokse inden den 9. juni, hvor VM starter.


“Vi har hele tiden være klar over, at der er tale om en stram plan for dette projekt, men vi har sat vores lid til forsikringer fra vores leverandør omkring levering af boksen, men er desværre blevet skuffet. Heldigvis ser det stadig ud til, at et antal af de lovede bokse når frem inden startfløjt for VM, så forhåbentlig vil TDC Kabel TV være i stand til at levere fodboldkampene i den fantastiske HD-kvalitet til de kunder, der ønsker det,? siger Miriam Hvidt, direktør for TV og Radio hos TDC Kabel TV.


TDC Kabel TV offentliggjorde i begyndelsen af maj en aftale med DR og TV2 om at sende VM i fodbold i HD-format. TDC Kabel TV?s kunder med adgang til digitale signaler kan benytte sig af tilbuddet. Det kræver en HD-ready fladskærm og køb af en Selector HD-boks til 2.495 kr. for at få HD-oplevelsen. Desuden opkræves et årligt kortgebyr på 199 kr. Boksen giver også adgang til andre HD-produkter, som TDC Kabel TV forventer at lancere i løbet af året. Den første VM-kamp spilles den 9. juni 2006.


Selector HD-boksen vil blive solgt i TDC Butik, 2tal, Expert, Alfaview eller via www.tdckabeltv.dk.


Senere tilføjelse: Levering af Selector HD igang

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.