Forside * Tests

Anmeldelse af DVB-T modtagere

 


 


Ser du TV i ægte 16:9 ?


Kan du svare ja til disse:  • Du har et bredformat TV
  • Du har ingen digital tv-modtagelse endnu

Så er du måske en af de mange, som kan få glæde af en DVB-T modtager. Her kan udsendelser og film fra DR1, DR2 og TV2 modtages i ægte 16:9 (fuld opløsning). Det er ikke alle udsendelser der er i 16:9 endnu, men der bliver flere og flere af dem.


Hvis du ikke er en af de heldige der er tilsluttet en fællesantenne hvor DR1 og TV2 har deres egne 16:9 kanaler (ved siden af de normale kanaler) så kræver det en digital modtagelse at få ægte 16:9. Det nye DTT net som åbnede 1. april i år giver mere af VM.


 


Hvordan


Udover selve DVB-T modtageren, så kræver det en TV2-antenne. Har du allerede den, kan du sansynligvis modtage digital TV blot ved at tilslutte en DVB-T modtager. Har du ingen TV2-antenne, kan du måske bruge en aktiv stueantenne til digital TV istedet.


Har du kabel-tv fra TDC og Stofa kan du ikke direkte benytte en DVB-T modtager. Her skal du istedet have fat i hhv. en Selector eller en Stofabox.


Er du tilsluttet anden fællesantenne, der videresender DVB-T signalet kan du derimod godt bruge en DVB-T modtager. Spørg antenneforeningen.


Det er også muligt at have en antenne til DVB-T ved siden af den normale tilslutning til fællesantenne eller kabel-tv.

 


Anmeldelserne


Du finder anmeldelserne af DVB-T modtagere: recordere.dk anmeldelser


De er også listet her nedenfor.


 


Få samlet overblik i sammenligningsskemaet


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.