Forside Nyheder

TDC meddeler: Selector HD i butikkerne

Der vil være ca. 1000 Selector HD modtagere til salg i butikkerne fra torsdag middag (d. 8/6). Denne gang i hele landet. Derefter følger nye portioner i næste uge, indtil TDC har nået det oprindelige antal på 5000 stk.


Herunder den pressemeddelelse som lige er sendt ud.Presseinformation
fra TDC
7. juni 2006
_________________
TDC Kabel TV klar med HD-bokse og mere indhold i HD format
TDC Kabel TV leverer nu de efterspurgte HD-bokse, der skal bruges til at se VM i fodbold i HD format. Boksene er i handelen fra torsdag, den 8. juni og koster 2495 kr. Og der kommer endnu flere bokse i handlen i de kommende dage.


Til glæde for alle filmelskere har TDC Kabel TV indgået en aftale om levering af kanalen C More HD, der udelukkende sender programmer i HD kvalitet. Hver aften vises op til tre spillefilm og kanalen har planer om yderligere lancering af programmer og serier. Alle TDC Kabel TV?s HD-kunder kan se C More HD gratis året ud. Derefter bliver den en del af Canal+ pakken. TDC Kabel TV forhandler også med andre leverandører om mere TV indhold i HD-kvalitet.


?Nu har vi fået nogle af de bokse, vi er blevet lovet ? og vi er lettede. VM i fodbold i HD-format bliver en begivenhed, som vil øge kendskabet til og interessen for HD-TV. Det er en helt anden tv-oplevelse med bredere udsyn, skarpere billede og desuden får man som kunde fuldt udbytte af sin HD Ready fladskærm. Desuden glæder vi os over også at kunne tilbyde endnu en kanal, så vores kunder også har spændende HD-indhold, når VM i fodbold er overstået,? siger Miriam Hvidt, direktør for TV og Radio hos TDC Kabel TV.


TDC Kabel TV indgik i begyndelsen af maj en aftale med DR og TV2 om at sende VM i fodbold i HD-format. Tilbuddet kan benyttes af kunder hos TDC Kabel TV med adgang til digitale signaler og en HD-ready fladskærm. Desuden skal der tilsluttes en Selector HD-boks til 2.495 kr. samt et årligt kortgebyr på 199 kr.


Selector HD-boksen kan købes hos TDC Butik, 2tal, Expert og Alfaview.


 


 Læs om de første bruger erfaringer her. Giv feedback til TDC – Dit input tæller.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.