Forside Nyheder

Nye recordere fra Pioneer

Senere på året lancerer Pioneer tre nye recordere med harddisk, udviklet til det skandinaviske marked.


Alle recorderne har HDMI udgang, og en af modellerne har DVB-T tuner for modtagelse af digital TV via egen antenne (samt enkelte antenneforeninger).
Pioneer DVR-645H    
De optager på samtlige tilgængelige DVD-formater. DVD±R, DVD±RW, DVD-RAM, samt dobbeltlags udgaverne DVD+R9 DL og DVD-R DL. Kort sagt alle formater!
  • DVR-545H har en 160GB harddisk, og analog tuner. HDMI udgang.

  • DVR-545HX har en 160GB harddisk, og både analog og digital tuner (DVB-T). HDMI udgang, DV og USB indgange.

  • DVR-645H har en 250GB harddisk, og analog tuner. HDMI udgang, DV og USB indgange.

De nye modeller kommer til november. Priserne er endnu ikke fastlagt.Pioneer DVR-545H  /  DVR-545HX    
Manualen til DVR-545HX / DVR-945HX (ikke omtalt her) kan hentes her:
Pioneer DVR-545HX engelsk manual 


Pressemeddelelse fra Pioneer:


NYE PIONEER DVD/HARDDISK RECORDERE


DVD-optagere med Harddisk & HDMI og digital DVB-T modtager


København, 31 juli 2006: Pioneer lancerer nye DVD-optagere med harddisk (HDD) og HDMI udgang.


To stk med almindelig analog TV tuner; DVR-545H og DVR-645H, samt en optager der hedder DVR-545HX som har en indbygget DVB-T tuner for det luftbårne digital TV.


Pioneer har udviklet DVD-optagerne specielt til det skandinaviske marked. Med indgang til et CA-modul er alle muligheder åbne for eventuelt betalings TV via DVB-T, hvis det skulle blive en del af det kommende medieforlig.


Allerede i dag kan man med optageren DVR-540HX-N, eller det komplette hjemmebiosystem med surroundhøjttalere, RCS-505HX-N både se og optage DVB-T.


Hele 455 timers optagelser kan lagres på den 160 gigabyte store harddisc som er i DVR-540H, DVR-540HX-N, DVR-545H, og RCS-505HX, mens model DVR-645H har plads til 711 timer på sine 250 GB.


Udover alle de normale DVD-formater ; DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, så kan man også indspille på dobbelt-lags samt på DVD-Ram. Kort sagt alle tilgængelige formater!


Recorderne har udover HDMI også alle de almindelige tilslutninger såsom S-Video ud, Component RGB ud, og coaxial lydudgang.


De nye modeller DVR-545HX og DVR-645H har også en DV-indgang, så man kan overspille materiale fra sit DV-kamera, og der er USB indgang så man kan downloade digitale JPG billeder til harddisken.


? – Det bedste ved vores nye optagere er at de er så lette at bruge, samtidig med at de dækker alle de behov man kan have i forbindelse med hjemmeunderholdning i dag, uanset om det er at se en DVD, optage et TV program lytte til musik eller bladre i sine digitale billeder.? siger Philippe Coppens, Product Info Management, Pioneer Europe.Avanceret billedbehandling


De nye DVD-optagere er forsynet med Video Quality Enhancer (VQE), som er et videokredsløb der normalt kun bruges i Pioneers mest eksklusive DVD-afspillere. En nydesignet VQE10 gør det muligt at scale billedet op til 1080i videoformat, og giver generelt en forbedret billedkvalitet.


HDMI sikrer en perfekt rent digital video og lydgengivelse med et enkelt kabel. Tilsidst giver Dual PureCinema Progressive Scan (PAL / NTSC) et garanteret stabilt og flimmerfrit billede på alle TV.
Mere underholdning med flexibel multi-tasking


Alle recorderne har også Digital Audio Jukebox, som er din helt egen musikserver. Med et enkelt knaptryk kan du gemme din favorit CD på harddiscen eller hurtigkopiere MP3 eller WMA filer (text-data følger med MP3 og WMA-filer).


Op til 999 albums kan gemmes, og de findes og afspilles nemt med navigationsmenuen på TV-skærmen.


Ydermere kan modellerne DVR-645H and DVR-545HX hente JPG billeder eller MP3/WMA lyd ned til harddiscen fra en USB port på forsiden.


Man kan lave et JPEG slideshow samtidig med at f.eks. WMA lyd afspilles.


Man kan endda printe fotos med en PictBridge-kompatibel USB printer.


Pioneers nye optagere er altså et nemt musik-, foto- og TV?bibliotek inden for en hånds rækkevidde. Alle modellerne afspiller DivX filer.


Man kan selvfølgelig optage film til harddiscen mens at man afspiller, men man kan også overføre en indspillet fil til DVD, mens man optager. Dette er en unik feature hos Pioneer.Endnu nemmere at bruge


Ved at undersøge hvordan forbrugerne typisk anvender deres udstyr, har Pioneer udviklet en nem og overskuelig skærmmenu.


Den simple fjernbetjening har en meget intuitivt layout af knapper.


Med Pause Live TV funktion kan man fryse handlingen i et TV-program og starte forfra eller fortsætte senere med et enkelt knaptryk.


En indbygget Help-funktion giver gode råd og guider brugeren trinvis gennem menupunkterne.Annonce:

Introduktion og priser:


DVR-540HX-N (inbygget digital TV tuner, uden HDMI) er allerede nu på markedet, til kr. 6.499,-


Det komplette hjemmebiosystem RCS-505HX-N med samme funktioner som DVR-540HX-N samt surroundhøjttalere FM tuner og 6x100W, er også på markedet nu. Vejledende pris er kr.9.999,-


DVR-545H lanceres til november, prisen kendes endnu ikke.
D
VR-545HX lanceres til november, prisen kendes endnu ikke.
DVR-645H lanceres til november, prisen kendes endnu ikke.


 

Annonce:
Forrige artikelRSS feeds på recordere.dk
Næste artikelDe nye Hitachi recordere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.