Forside Nyheder

Recordere.dk får nyt design

Vores webmaster, Lars Ladingkær har knoklet I sommervarmen så sveden er sprunget, og nu er vi klar til at afsløre, hvad indsatsen har frembragt:


 


Et nyt design til recordere.dk !


  


Annonce:


 Som det ses er det nye design meget lysere og der er blevet mere plads til Hovedoverskrifterne, Fælleskøb, Anmeldelser og Nyheder da vi ikke længere er begrænset af sidehøjden. Der er også blevet mere plads til MiniChatten og Forum overskrifter, ja selv sponsorerne er blevet tilgodeset!


 


Den første betatesters første indtryk lyder ? Det er meget mere overskueligt og behageligt at se på.?  Bedre kunne det ikke være sagt.


 


 


 Det gamle design blev udviklet da Recordere.dk var et lille site, som kun få kendte og hovedsageligt bestod af et stort sammenligningsskema for datidens DVD recordere.  Men meget er sket siden da, og i dag har vi 4.000 til 5.000 besøgende om dagen og hele 160.726 unikke brugere i maj måned registreret af Chart.dk, og et forum med 7.500 brugere og 12.000 emner, så da vi i vinters fik egen server blev en ?opdatering? af designet et stort ønske.


  


Fra den øvrige del af redaktionen skal der lyde et stort tak til Lars for den kæmpe indsats han har ydet. Vi har fået lov til at være med på sidelinien og er kommet med inputs.


 


Vi håber og tror, at brugerne tager godt i mod det nye design og vi glæder os til en spændende fremtid med endnu flere gode fælleskøb og gode diskussioner.

Annonce:
Forrige artikelTHX surround receivere fra Pioneer
Næste artikelRSS feeds på recordere.dk
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.