Forside X-files Fælleskøb

Fælleskøb af flere JVC LCD-TV

Så er vi klar med et fælleskøb af LCD fladskærms fjernsyn fra JVC. Banen kridtes op med topmodellerne i de tre størrelser 32″, 37″ og 40″.


JVC’s LCD fjernsyn er blandt de bedste på markedet og især disse nyere modeller leverer et superflot billede. Derudover er fjernsynene flot designede – slanke design, der ikke fylder mere end højest nødvendigt og man kan desuden vælge mellem flere flotte farvedesigns.


Fjernsynenes indbyggede højtalere syner ikke af meget i designet – men er til gengæld designet til at levere en rigtig god lyd, når man ikke ønsker tilslutning af anlæg.


Ved indstilling af fjernsynene i “panoramic” vil billedet altid fylde skærmen helt ud. Selvom kilden er et 4:3 billede bemærker man næsten ikke at billedet er strukket. Dette skyldes en teknik, der gør at billedet strækkes mest i siderne og i hjørnerne – på den måde kan man nyde et stort billede – uden at generes af unaturlige proportioner.


Forhandleren til fælleskøbet er GodPris: www.godpris.dk32″: LT-32X70LT-32X70 i sølv+sort design.


Denne forholdsvist nye model er spækket med features, der vil gøre fjernsynskiggeriet til en oplevelse hver gang der tændes for det. Udstyret med en opløsning på 1366 x 768, Dynapix HD og to HDMI stik er fjernsynet klar til at gå de nye “HD-tider” i møde.


Med MaxxBass, der forbedrer fjernsynets indbyggede lyd hørbart bliver oplevelsen af fjernsynet endnu større. Det flotte luftige design kan fås i to farvedesigns sort+sølv og i hel-sølv og vil pryde enhver tv-stue.LT-32X70 i hel-sølv design.


Pris i fælleskøbet: 11.499,- (Normalpris hos Godpris: kr. 12.999,- vejledende pris 13.999,-)37″: LT-37M60LT-37M60 i hel-sort udførelse.


Dette var verdens første fladskærmsfjernsyn med “100 Hz” teknik. Clear Motion drive halverer billedopdateringen, hvilket sikrer flydende afspilning af billeder i hurtig bevægelse og ved panoreringer – helt uden de frygtede slør, efterslæb og komethale effekter.


Clear Motion Drive virker desuden også på alle indkommende signaler – også HD signaler, som det eneste fjernsyn på markedet p.t. Dette fjernsyn er utroligt flot designet – ikke mindst i det eksklusive sølv+sort design. Også i den hel-sorte udførelse er det et virkeligt flot fjernsyn at se på. Og når det er tændt, er det endnu flottere.


En utrolig flot billedkvalitet pryder skærmen med skarpe billeder og naturlige farver. Som ekstra feature har dette fjernsyn – som det eneste i JVC’s line-up – et card slot til flere forskellige typer hukommelseskort. Herved kan man nyde sine digitale billeder og video direkte på den store skærm i en fantastisk billedkvalitet.


En flot lydkvalitet takket være bl.a. indbyggede bass højtalere, samt en masse gode tilslutningsmuligheder fuldender billedet af et af markedets bedste LCD fjernsyn.LT-37M60 i eksklusiv sølv+sort design.


– Dette design (sølv+sort) kræver lidt længere leveringstid.


Pris i fælleskøbet: 16.999,- (Normalpris hos Godpris: kr. 17.999,- vejledende pris 18.999,-)40″: LT-40S70LT-40S70 i hel-sort.


Dette storskærms fjernsyn er designet med samme flotte design som LT-37M60 – og kan fås i ikke mindre end tre forskellige farvedesigns (dog kun de to viste kan fås i Danmark).


Derudover lægger fjernsynet – med en opløsning på 1366 x 768, 2 x HDMI, D.I.S.T., Dynepix HD, ny 3D Cinema Sound og MaxxBass – op til en stor oplevelse hver gang der skal kigges fjernsyn. Naturligvis er der også 12 x multibillede, opdeling af skærmen i billede- og tekstfelt, samt “picture and picture”.


(Disse ting er der på alle modellerne i dette fælleskøb).LT-40S70 i sølv+sort design.


Pris i fælleskøbet: 17.999,- (Normalpris hos Godpris: kr. 19.999,- vejledende pris 19.999,-)Læs mere på JVC’s hjemmeside.


På JVC’s hjemmeside er der et helt afsnit om disse fjernsyn – bl.a. med sammenligningstabel over features m.v. Se her: JVC’s LCD fjernsyn. 


 Dette Fælleskøb er lukket


 Tilmelding


Model:
Antal:
Navn:
E-mail:
Telefon:
Mobil:
Adresse:
Post-nr:
By:
Land:
Noter:

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.