Forside Nyheder

JVC vinder Eisa awards for 70″ TV


Bedste bagprojektions-TV


JVC HD-70ZR7 er det største af JVC’s bagprojektions-TV indenfor deres HD-ILA tekologi. Hele 70″ så der er dømt biograf i stuen.


Dette TV vinder årets Eisa Awards i kategorien “Best projection TV”.


 Bedste kompakt anlæg


I kategorien “Best compact system” finder vi et andet JVC produkt. Det er anlægget EX-A10. Et kompakt stereoanlæg der vandt juryens hjerter for bl.a. finish, højttalerne og lyden.


 


 


 


 


Bedste AV anlæg til bilen


Til dem på farten har JVC et underholdnings-system til TV, DVD, SD og evt. tilslutning af iPod.


KV-AVX700 (tv) og KV-AVX700 (th) er underholdningscentre til bilen med et 6,5″ widescreen display. Underholdningsmulighederne omfatter DVD-Audio, GIGA MP3 MULTI, DivX®, JPEG, MPEG-1/MPEG-2 gengivelse og iPod kontrol. Via en speciel surround hovedtelefon kan man høre 5.1-lyd.


Dette “AV-center” vinder prisen som “Best mobile A/V Head-unit”


 


 Om Eisa


 


European Imaging & Sound Association, EISA, er Europas største redaktionelle multimedia-organisation. 50 medier inden for elektronik, video og foto i 20 lande er med og hvert år uddeles EISA-priser i forskellige kategorier. Her lægges ikke mindst vægt på ny teknologi, nyttige features og design og ?bedste køb for pengene?.


 


EISA-prisen er en af de mest prestigefyldte hædersbevisninger, et elektronikprodukt kan opnå.


 


Link til organisationen


 

Annonce:
Annonce:
Forrige artikelMidlertidigt stop for salg af Selector HD
Næste artikelHDMI omskifter med fjernbetjening
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.