Forside * Nyheder

Ny 55″ plasma fra Hitachi


Hitachis 9700 serie er plasma TV i den bedste ende af skalaen. Det er en serie plasma TV der har opnået både popularitet og anerkendelse for den høje kvalitet med fokus på alle væsentlige områder som billede, lyd, design, features og betjening.


TV’et har sit eget “lydanlæg” med ikke færre end 10 højttalere heraf 2 subwoofere. Det giver en kraft og en dybde i lyden som er en sjældenhed på flad-tv. Designet er flot, og der er indbygget motordrejefod så man kan sidde i sofaren og vinkle TV’et helt rigtigt.


Billedegengivelsen er meget flot, farverne rammer godt og præcist. Der er indbygget digital tuner (DVB-T) udover den almindelige analoge tuner.


Dette er et TV der har vundet priser for designet, der iøvrigt er udviklet på Hitachis egen design-center i Milano.


Indrømmet – 55″ er et stort TV. Det kræver en del plads i stuen. Men har man den plads, så er der dømt gode TV og biograf-oplevelser med et TV som dette fra Hitachi.


 Billede fra pressemødet i maj, som giver en god fornemmelse af størrelsen. ©2006 recordere.dk


 

Pressemeddelelse fra Hitachi


Nyt 55 tommers plasma-TV kontrollerer både farve og kontrast


Hitachi lancerer nu sit prisbelønnede 55 tommers plasma-TV i den nye Picture Master 9000-serie. Det nye Hitachi 55PD9700 er udstyret med virksomhedens nye egetudviklede E-ALiS panel, som leverer et kontrastrigt billede med fine farver. Hitachi 55PD9700 har en opløsning på 1366 x 768 pixels, dobbelte HDMI-indgange og en indbygget digitalboks. Hitachis seneste Picture Master HD-teknik og de ti indbyggede højttalere, heraf to subwoofere, sikrer en herlig film- og sportsunderholdning. Den vejledende markedspris for Hitachis nye 55 tommers plasma-TV er 39.995,- kroner inkl. moms.


Hitachis nye 55 tommers plasma-TV præsterer nu både analoge og frie digitale TV-sendinger takket være den indbyggede digitalboks og er naturligvis parat til HD-TV. Hitachi 55PD9700 er også velforberedt til præsentation af digitale billeder ved hjælp af en kortplads til SD-hukommelseskort eller en kortlæser, som kobles til den lettilgængelige USB-indgang.


– Den indbyggede Picture Master HD-billedprocessor er udviklet yderligere og indeholder i dag foruden kontrastkontrollen også en præcis kontrol af farverne, siger Kenneth Bergman, produktchef for Hitachi Digital Media Group i Norden. Det muliggør en kontinuerlig justering af farverne for det bedst mulige billede.


Blandt andet giver Hitachi 55PD9700 en meget fin klar rød farve, en meget svær farve at gengive for et plasma-TV. Indkommende signaler analyseres løbende, og hver enkelt pixel analyseres for at opnå det absolut bedste billede, både hvad angår farve og kontrast.


Hitachi 55PD9700 har et kraftfuldt integreret højttalersystem med dobbelte subwoofere, i alt ti indbyggede højttalere og 36 W udgangseffekt, som sidder skjult for øjet, men ikke for øret. Det er også udstyret med et motordrevet bordstativ, som justeres via fjernkontrollen for en optimal betragtningsvinkel.


Opløsningen i Hitachis nye 55 tommers plasma-TV er 1366 x 768 pixels, det har en lysstyrke på 1 000 cd/m², og kontrasten er 1 000:1.


Hitachis 55PD9700 er forsynet med blandt andet tre SCART-kontakter, to HDMI-porte, S-video, komponent video-indgang, komposit og PC-indgang. Desuden er der en kortplads beregnet til SD-kort og en USB-indgang i TV’et, som gør, at det er muligt at indkoble et digitalkamera eller et hukommelseskort til en direkte visning.


Hitachi er en af få producenter med egen udvikling og produktion af både plasma- og LCD-TV, hvilket har vist sig at være et succesrigt koncept. Hitachi har i dag en af verdens største fabrikker til fremstilling af højtopløste plasmapaneler.


Præcis som virksomhedens nye 42 tommers plasma-TV i 9000-serien har det nye 55PD9700 fået udmærkelsen “IF Product Design Gold Award 2006”. En udmærkelse, som ikke kun gælder det fine design, men også god ergonomi, brugervenlighed, materialevalg og innovation.


Øvrig teknisk informationModel


Teknik

Annonce:


Størrelse


Tilgængeligt i butikker


Hitachi 55PD9700


E-ALiS panel – Plasma


55 tommer/141 cm


august -06 


 


 

 


 

 


 

Billede fra pressemødet i maj. ©2006 recordere.dk

 
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.