Forside * Nyheder

Nyt digital kamera fra Sony


Cyber-shot T10


Slut med uskarpe billeder. Sony byder på ny teknologi, til at forhindre rystelser på hånden i at ødelægge dine billeder, i det nye Cyber-shot T10 kamera.


Det nye kamera er en videreudvikling af Cyber-shot T9, og bag det flotte ydre med stålfronten gemmer der sig et lille kraftfuldt digitalt kamera.


Kameraet fylder ikke meget, kan lige ligge i inderlommen. Tykkelsen er blot 21mm og vægten er 140g. Sony kalder det kreditkort størrelse, det er nok en overdrivelse men det er dejligt kompakt.


Aligevel er det med en 7,2 megapixel opløsning. Carl Zeiss Vario-Tessar objektiv med 3x optisk zoom. 2,5″ LCD skærm, med en den optimerede gengivelse af billederne som Sony kalder Clear Photo LCD Plus. Der er mulighed for slideshows direkte i kameraet, endda med baggrundsmusik.


Teknikken til at hindre rystede billeder kalder Sony for Double Anti-Blur. Teknologien kombinerer den kendte Super SteadyShot-teknologi med en meget høj lysfølsomhed på helt op til ISO 1000. I praksis betyder det, at det bliver nemmere at tage skarpe billeder i dårlig belysning. Super SteadyShot er en billedstabilisator, der justerer kameraets objektiv  i forhold til eventuelle rystelser, der kan opstå når man eksempelvis benytter den lave lukkerhastigheder i dårligt lys. Teknologien gør det også lettere at fange motiver i hurtig bevægelse, og den kan bruges til både billeder eller når man optager videofilm med T10.


Cyber-shot T10 er designet, så det er nemt at benytte. Navigationen gennem de danske menuer er blevet endnu mere brugervenlig med en hjælpefunktion, der dukker frem på skærmen og forklarer hvordan eksempelvis blitz, makro eller selvudløseren fungerer. 


Den indbyggede Real Imaging-processor sikrer, at kameraet lynhurtigt er klar til brug, og det medfølgende batteri har en kapacitet på op til 250 billeder. Der er ni indbyggede indstillingsmuligheder, der blandt andet giver perfekte billeder i tusmørke, sne, på stranden eller når man gerne vil gemme et minde om fyrværkeriet nytårsaften.


Kameraet har en indbygget hukommelse på 56 megabyte, der kan udvides med enten Memory Stick Duo- eller Memory Stick PRO Duo-kort. T10 understøtter ligeledes PictBridge-standarden, som giver mulighed for at udskrive billederne direkte fra kameraet til en kompatibel printer uden brug af computeren.  Den medfølgende software hedder Picture Motion Browser, og den gør det muligt at hente billederne fra kameraet og holde styr på dem, når de ligger på computerens harddisk. 


Som ekstra tilbehør tilbydes bæretaske i ægte læder. En docking station, der både fungerer som lader og interface til PC’en. Et undervaldshus der holder tæt ned til 40m dybde.


Kameraet fås i sort og sølv. Er ude i butikkerne til september 06. Vejledende pris er 3999,-


Kilde: Sony


 


 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.