Forside X-files Fælleskøb

Fælleskøb af MIO C710 navigation

 


MIO C710


Den nye GPS navigation med kort over Europa (24 lande), TMC trafik information og dansk tale.


En lille handy navigation spækket med funktioner. Flere detaljer nederst på siden.


 

Links 

Annonce:


   Personal Computer World    


“Mio C710 giver fantastisk værdi for pengene, for sådan en solid, smart og funktionsspækket navigationsenhed”


5 stjerner ud af 5 mulige.  Læs testen her  (Engelsk)


 


  Trusted Reviews


“MIO er en god GPS modtager, mangler dog lidt på det intuitive” … “På plus-siden kan nævnes at den er meget hurtig i betjeningen, og POI databasen  (Point Of Interrests = Seværdigheder)  er generelt meget god. Den er fysisk lille og let, nem at have med på gåture også.”


7 stjerner ud af 10 mulige.  Læs testen her  (Engelsk) 


 


Leverandør til dette Fælleskøb er: 


 Dette Fælleskøb er lukketTilmelding


MIO C710  kun kr   kr. 3.199,- Navn:
E-mail:    
 Excl. forsendelsesomkostninger


Levering starter ca. 1 oktober 


 

Detaljer om produktet 


Opdaterede kort og 16 sprog
Mio C710E muliggør grænseløs navigation gennem 24 europæiske lande, med de nyeste kort fra Tele-Atlas.

Undgå trafikpropper med TMC
Den indbyggede TMC antenne sørger for at C710 modtager de seneste informationer om alting lige fra vejarbejde og trafikuheld til trafikpropper. I tilfælde af en blokering af din rute, kan du vælge at fortsætte eller tage en ny rute. I begge tilfælde vil C710 rekalkulere ruten.

Advarsel for hastighedskamera
For din sikkerheds skyld advarer C710 om mulige placeringer af faste hastighedskameraer samt mulige lokationer for mobile hastighedskontroller. Denne database kan opdateres gratis hele det første år fra registreringstidspunktet.

Points of Interest
Søg efter POI’er ved at taste navnet. Start med at taste navnet på ønskede restaurant, butik, hotel…. og du vil straks se alle valgmuligheder. Også selvom du ikke kender den eksakte lokalitet. Eller du kan lede efter den rigtige POI i de overskuelige kategorier.

Håndfri mobilopkald via Bluetooth
Sammen med en Bluetooth udstyret telefon, kan du foretage opkald via C710 medens du har hænderne sikkert placeret på rattet. Den skifter automatisk til telefonfunktion når telefonen ringer, og skifter tilbage til navigationsfunktion når opkaldet afsluttes.

SIRFstar III og en ny hurtig processor
Den nyeste SIRFstar III GPS modtager opfanger satellitsignaler hurtigere og fastholder dem bedre, og den nye 400Mhz processor hjælper dig med at kalkulere ruten hurtigere end nogen sinde.

Simpel, intuitiv navigation
En krystalklar 3,5″ berøringsfølsom skærm og en række brugervenlige funktioner gør C710 nem at bruge og nem at navigere efter. C710 er designet til at være så brugervenlig som muligt. Store knapper og smart forudseende skærmkeyboard gør det enkelt at indtaste en destination, uanset om det er efter navn eller postnummer. Jævnligt brugte adresser kan gemmes i dine egne POI kategorier, så du ikke behøver at indtaste dem hver gang du skal bruge dem. Du kan vælge en genvejsknap til din hjemadresse og arbejdsadresse. Bare tryk på knappen og du er på vej hjem.

Ring eller naviger til dine Outlook kontakter
Med C710 behøver du aldrig forlade hjemmet uden dine Outlook kontakter. Og det der gør livet virkelig nemt er at du kan navigere eller ringe til dine kontakter direkte fra C710.

Masser af ekstra funktioner
Hvis du ikke bruger din C710 til navigation, kan du bruge den til at lytte til musik eller til at gennemse dine seneste fotos.

Masser af tilbehør
Som vanligt er der masser af tilbehør til dette Mio produkt. Sugekop holder, cykelholder, bæretaske, hovedtelefoner, TMC antenne, USB kabel, 12V billader og 220V væglader er standard. Skærmbeskytter film og andet kan købes hos forhandleren.


 


 

Annonce:
Forrige artikelFælleskøb #2 af Maximum DVB-T modtager
Næste artikelFælleskøb af magasinet Gear
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.