Forside Nyheder

Internet i hjemmet via stikkontakterneTag internettet med dig rundt i huset via el-nettet


Overføres med op til 85 mb per sekund: bare slut adapteren til i nærmeste stikkontakt


160 gram – mere skal der ikke til for at du har dit eget sikre netværk i hjemmet. Du kan tage dit internet med dig rundt i huset uden at skulle trække kabler eller rigge trådløse forbindelser til!


– Ofte er der flere computere i et hjem, og de behøver nu ikke længere være i nærheden af routeren, eller tager du den bærbare med hjem fra arbejde, kan du sætte dig hvor du vil og være på internettet. Du udnytter simpelthen det el-net du i forvejen har i hjemmet. Det er lige så nemt som at tilslutte støvsugeren, fortæller Key Account Manager Christian Dybro fra Philips
 
Han tilføjer, at det også er muligt at sende musik, film, foto, data og on-line spil fra internettet rundt i huset!


Powerline ethernet adapteren fra Philips gør det svære nemt: Sæt den ene adapter i en stikkontakt og forbind den til internettet. Et andet sted i huset sætter du den anden adapter i en stikkontakt og forbinder den til eksempelvis fjernsynet, så du kan se dine feriebilleder som ligger på computeren et helt andet sted i huset eller musikanlægget så musikken på pc’en kan strømme ud i stuen.


– Det er muligt at overføre med hastigheder op til 85 mb per sekund på en afstand op til 200 meter el-kabel. Det betyder for eksempel, at film kan overføres i dvd-kvalitet.


Christian Dybro bemærker, at der er en indbygget DES-kryptering som sikrer, at andre ikke kan komme ind på netværket og det kræver Windows 2000 eller Windows XP for at passwordet virker. Og der er mulighed for at tilslutte flere adaptere, så flere elektronikprodukter kan sluttes til.


Der er gjort meget ud af at det skal være nemt at gå til og på få minutter er netværket etableret. Helt uden at der skal trækkes nye kabler eller indstilles trådløse sendere. Ikke mindst en fordel, hvis der senere flyttes rundt i hjemmet.


Målene er beskedne: 97 x 70 x 83 millimeter, og der findes tre udgaver, hvor hver adapter vejer mellem 160 og 300 gram – som en god bøf!  • Philips SYK3600. Vejledende udsalgspris 899 kr
  • Philips SYK5600. Vejledende udsalgspris 1.299 kr
  • Philips SYE5600. Vejledende udsalgspris 699 kr. (Ekstra adapter)

Kilde: Philips pressemeddelse


 


 

Annonce:
Forrige artikelNye flad TV fra Hitachi
Næste artikelFælleskøb af Pioneer 42 og 50″ plasma
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.