Forside Nyheder

Pioneer sender en ny top model på markedet


 


Efter et tip fra vores forumbruger, Radiomanden, kan vi her præsentere en nyhed, der vil vække opsigt: Pioneer DVR-940HX-S, ikke bare Pioneers nye topmodel, men nok den mest avancerede recorder vi får at se på markedet i år!


Recorderen bliver præsenteret på IFA messen i Berlin i disse dage.

Annonce:


 


De basale data kan bedst beskrives med at Pioneer DVR-940HX-S optager på alle gamle DVD formater, dvs harddisk (500 GB), DVD±R, DVD±RW, DVD±R Dual/Double Layer og DVD-RAM. 


Ved afspilning understøttes også CD/CD-R/CD-RW med Audio, Video eller still billeder (op til 5120 x 3840 pixels) på. Alle tænkelige formater afspilles fx JPG ? DivX 3.x ? DivX 4.x ? DivX 5.x ? DivX 6 ? MPEG1 ? MPEG2 ? MP3 ? WMA ? AC3 (Dolby Digital) ? DTS?


 


Recorderen har digital tuner DVB-T og der er kort læser for kode kanaler og almindelig analog tuner. Der er plads til 999 kanaler.  Video kredsløbene er på hele 108 MHz/10 bit og billedet sendes ud på HDMI (1.2a) udgangen, der har opskalering til 1080p (1920*1080 progressive).


 


Der er Elektronisk Program Guide, ShowView/Vidéo Plus+ og Guide+ med VPS/PDC understøttelse og op til 32 optagelser i timeren en måned frem.


 
Som nævnt er harddisken på hele 500 GB, hvilket giver 212 timer i standard kvalitet, og er det ikke plads nok kan der tilsluttes en ekstern harddisk (standard SATA disk) og der er både USB indgang til fx et digital kamera og USB udgang til fx en PictBridge kompatibel printer.  


Der er selvfølgelig også indgang for DigitalVideo,

 
Recorderen udsendes på det europæiske marked i oktober måned og lidt senere herhjemme. Prisen kender vi ikke.


 


Du kan læse mere om recorderen i manualen som du finder i vores samling.


 


Vi opdaterer nyheden, når Pioneer annoncerer recorderen officielt.


 


Deltag i diskussionen om et evt fællekøb i forumet.

Annonce:
Forrige artikelHome cinema / mediecentre fra JVC
Næste artikelPhilips 100″ LCD TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.