Forside Nyheder

Hitachi opruster i Europa

 


Hitachi imødekommer øget efterspørgsel med nye fabrikker i Europa
 
Hitachi Ltd. meddeler, at virksomheden nu har besluttet at starte byggeriet af en ny fabrik til produktion af flad-TV i Tjekkiet. Det er den øgede efterspørgsel efter Hitachis flade TV-apparater, både LCD og Plasma, som ligger bag virksomhedens beslutning. Den nye fabrik kommer til at ligge cirka firs kilometer nordvest for Prag. Hitachi regner med, at produktionen af LCD- og Plasma-TV i den nye fabrik skal være i gang allerede i sommeren 2007.


Et nyt selskab, Hitachi Home Electronics (Czech) s.r.o, bliver oprettet i forbindelse med virksomhedens europæiske ekspansion. Gennem den nye virksomhed i Tjekkiet kan Hitachi Ltd. nu øge sin totale produktionskapacitet af flad-TV.


Den øgede efterspørgsel i Europa efter flade TV-apparater beror blandt andet på, at de digitale TV-sendinger nu bliver mere og mere almindelige. Det medfører, at flere og flere også ønsker at udnytte den nye billedteknik fuld ud. Hitachi vurderer, at salget af flade TV vil komme til at ligge på omkring 20 millioner apparater pr. år alene i Europa i år 2008.


   ?  Vi mærker allerede den øgede efterspørgsel, frem for alt efter den vellykkede lancering af virksomhedens nye 8000- og 9000-serie, siger P-G Göhnzar, chef for Hitachi Digital Media Group i Norden. Store kommende idrætsbegivenheder som fodbold-EM 2007 og sommer-OL 2008 vil også bidrage til en øget efterspørgsel.


 


Europæisk udviklingsafdeling

Der bliver også oprettet en europæisk design-, forsknings- og udviklingsafdeling, når det nye selskab, Hitachi Home Electronics (Czech) s.r.o, nu starter sin virksomhed i Europa. Formålet er at få en bedre viden om kommende lokale sendingsteknikker og hurtigere at kunne opfylde kundernes ønsker med nye mere lokaltilpassede modeller.Ny fabrik til LCD-paneler

Samtidig meddeler Hitachi Displays, Ltd., at en ny fabrik, som skal producere LCD-paneler, åbnes i samme tjekkiske region som Hitachi Home Electronics (Czech) s.r.o allerede i februar 2007. Virksomhedens navn er IPS Alpha Technology Europe s.r.o., og præcis som navnet antyder, handler det om produktion af LCD-paneler med Hitachis seneste LCD-teknik, den nye IPS-a (Alpha) teknik. En teknik, som indebærer, at virksomhedens nye og kommende LCD-TV nu nærmer sig Plasma-TV hvad angår vigtige egenskaber som for eksempel kontrast og betragtningsvinkel.
 
 
Fakta om Hitachi Home Electronics (Czech) s.r.o.

1. Lokalisering: Triangle FPD City, Usti regionen, Tjekkiet
2. Administrerende direktør: John Conlon
3. Produktionsstart:  Sommeren 2007
4. Produktion: Plasma- og LCD-TV
5. Produktionskapacitet:   Cirka 80 000 enheder pr. måned
6. Antal ansatte:  Cirka 1 500 personer (prognose for 2007)
 


Fakta om IPS Alpha Technology Europe s.r.o.

1. Lokalisering: Triangle FPD City, Usti regionen, Tjekkiet
2. Etablering: 15. juni 2006
4. Kapital:  6,5 billioner yen
5. Forretningsområde: Produktion og salg af TFT LCD-paneler i  størrelserne 26, 32 og 37 tommer beregnet til flad-TV
6. Produktion: TFT LCD-paneler til flad-TV
7. Produktionsstart: Juli 2007
8. Produktionskapacitet: 2,5 millioner TFT LCD-paneler pr. år (Planlagt kapacitet  i slutningen af år 2007)
9. Rekruttering:
http://www.ips-alpha-eu.cz/


 


Kilde: Hitachi


 


 

Annonce:
Forrige artikelNye GPS navigering fra Sony
Næste artikelTapeConnection åbner butik i KBH
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.