Forside * Nyheder

Er du klar til verdens største TV

Med sine 241 cm x 142 cm, og med en vægt på 220  kilo, er Panasonic klar til at smide verdens største TV på markedet. Men du skal have den store tegnebog frem, hvis du skal have det op på væggen. TV’et koster hele 559.500 kr., og selv med et fælleskøb, skal du nok ud og tage pant i huset, for at få glæde af det tilbud.Det gigantiske TV pryder i disse dage Gitex-messen i rigmandsparadiset Dubai. Samtidig er salget begyndt at tage fart, men det er jo også let nok, når man er sheik, Panasonic har bl.a. solgt kæmpe-fjernsyn til medlemmer af den saudiarabiske kongefamilie og andre fantastisk rige mennesker i den del af verden. 140 stykker i alt til en pris af 559.550 kroner pr. styk.


Alene prisen sorterer de mange fra, men også størrelse får mange til at opgive. En almindelig dagligstue er simpelthen for lille til dette vidunder Men er man ægte hjemme-bio freak, så må man jo bare eje sådan et..


Amerikanerne kan som de næste se frem til at få fjernsynet hjem i stuerne. De er blevet lovet, at fjernsynet er på markedet, så der kan jule-shoppes for alle pengene.


Dernæst er det europæernes tur, og Panasonic forventer at salget i Europa, vil være bedre end i Golf-staterne,


Kilde “BT / gulfnews.com”

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.