Forside * Nyheder

Cybercity og TDC lukker også for adgangen til AllofMP3


Internetudbyderen tele2?s beslutning om at følge fogedretsafgørelsen fra oktober og gøre blokeringen af den russiske musiksite AllofMP3 for permanent, får afgørende betydning for sagen.


Cybercity og TDC, der er danmarks 3. største og største udbyder følger trop, og lukker nu også for adgangen til AllofMP3. Dermed mister mere end 75 procent af landets internetkunder muligheden for at få adgang til websiden.

“Vores oprindelige udmelding var at afvente den endelige afgørelse i tele2-sagen. Den er nu faldet, og i stedet for at bruge tid og ressourcer på at køre vores egen sag, blokerer vi for vores kunders adgang til webstedet AllofMP3”, siger Peter Glüsing, pressechef i Cybercity og Sonofon.


Hos TDC siger Per Rasmussen, “Vi har modtaget en henvendelse fra IFPI, der er baseret på det samme grundlag som i Tele2-sagen, så intet tyder på, at en efterfølgende fogedretssag mod os vil få et andet udfald end sagen mod Tele2. Derfor blokerer vi for vores kunders adgang til webstedet AllofMP3”, der er onlinedirektør i TDC.

Beslutningen kommer kort tid efter, at musikbranchens rettighedsorganisation, IFPI, meddelte, at man var på vej med fogedforbud af samme slags som det, der faldt mod tele2 i oktober.

Lukker inden for 24 timer
Blokeringen af webstedet sker på samme måde som den, tele2 har etableret via dets DNS.

Der er ikke tale om et stort indgreb, men det kan alligevel tage lidt tid, inden den slår igennem hele systemet.


Det er nu kun et spørgsmål om tid, før IFPI vil gå efter de sidste store spillere på udbydermarkedet, og vi må forvente en udmelding fra på StofaNet og FullRate inden længe.


Kilde “ComputerWorld / IFPI”

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.