Forside * Nyheder

Godt Nytår!


Året rinder på hæld og det har naturligvis været det bedste år i Recordere.dk?s snart fire årige historie.


Hjemmesiden fik nyt design d. 1. august, og gik fra “et kludetæppe” at forskellige stil-arter over til det mere friske moderne look sitet har i dag.


Vi har haft næsten 2 millioner besøg på sitet i år, og vi har igen gjort os bemærket i medierne, idet Lars blev inviteret i DR?s forbrugerprogram Rabatten og fortalte om vores Fælleskøb ® og samtidig demonstrere et billigt lærred til projektoren.
 
Og netop Fælleskøb ® har vi rigtigt haft gang i. Vi har registreret Fælleskøb ® som varemærke ? nu er det kun os der må bruge det udtryk! (eller hvis man har fået tilladelse fra Recordere.dk). Og Fælleskøbene har været en kæmpe succes. Vi har i år formidlet salg af  180 Samsung fladskærme (32?/37?/40?), 193 Philips fladskærme (32? og 37?), mere end  225 Pioneer fladskærme (42? og 50?), 230 Toshiba fladskærme (32″ og 37″), 50 MIO GPS navigations enheder,  220 Maximum T3000 DVB-T modtagere, for nu bare at nævne nogle af de populæreste Fælleskøb ®. Omsætningen kom tæt på 20. millioner kroner (anslået).


Vi har bevæget os fra at være et site om DVD recordere til nu også at omfatte TV’er, Teknik, Surround, HTPC’er, Mobile afspillere, Digitale kameraer og Gadgets.


Og en nok så vigtig ændring der er sket i året der gik er udvidelsen af redaktionen. Thorvald har forladt os, men Ole, Kim og Jens er kommet til og det har styrket os gevaldigt. Tak til Thorvald for en god indsats!

Vi har flere projekter i støbeskeen for 2007, og netop fremkomsten af HD DVD og Blu-ray gør året rigtigt spændende. Vi håber at bringe anmeldelser af såvel HD som BD afspillere og om muligt også recordere og så forsøger vi os jo nok med et fælleskøb ® eller to på de spændende produkter. Vi vil også sætte mere focus på MedieCenter PC?er og Microsofts nye styresystem Vista indbyder jo til at lave et MedieCenter. Ligesom vi vil kigge på alternative media centre. Vi vil opsøge nyheder,  og flere og flere sender os nyhedsmateriale og pressemeddelser, så vi holder fingeren på pulsen.

Redaktionen ønsker alle besøgende og alle brugere et
Rigtigt Godt Nytår 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.