Forside Nyheder

Ny spændende remote til Vista MCE


Microsoft Windows Vista SideShow Media Center Remote Control


 


Firmaet Ricavision har annonceret en lækker Vista MCE SideShow remote med traditionel infrarød stråle, men også har Bluetooth og med Bluetooth kan den kontrollere PC?en på en afstand ikke mindre end 100 meter!


Men måske mere interessant er det 2.5 tomme store QVGA LCD display, der hjælper med at styre Vista. Den bliver tilgængelig for ca US$ 200 fra april 2007. Prisen herhjemme kendes ikke endnu, men ca. 2000 kr kommer nok tæt på.


En af de store fordele ved en fjernbetjening som denne, er at det nu bliver muligt at styre Media Centret uden at tænde for TV’et. Dette er især en fordel når der høres radio eller lyttes til musik fra MP3 mv.


 

Annonce:
Forrige artikelOphæng til fladskærme
Næste artikelAnmeldelse af Home Center One
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.