Forside * Nyheder

Wii – Få ombyttet dit armbånd

Nintendo tilbyder at udskifte 3,2 mio. armbånd gratis til de trådløse controllere til deres nye Wii-spillekonsol. Armbåndet kan være farligt, fordi det kan brække og sende controlleren på en flyvetur gennem stuen.Det er dog ikke alle armbånd, der er ramt af fejlen, og man skal derfor checke sit armbånd, inden man beder om en returnering. P.t. er der dog ingen returneringsside for danske kunder, og det er derfor uklart, om også det danske markede er ramt af problemet. Nintendo omstillede nemlig produktionen i begyndelsen af december.

Wii-armbånd af den gamle type, kan erstattets ved henvendelse til Nintendo via et skema på deres hjemmeside, men som sagt, er det p.t. ikke muligt at bestille nye til det danske marked.


http://www.nintendo.com/consumer/strapreplace.jsp


Skulle man iøvrigt have en mere sikker løsning, kan man på nettet nu få en mere “sikker” løsning.Kilde “Børsen / Nintendo”


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.