Forside Nyheder

NVidia bag displays til Vista Sideshow

NVIDIA er nok mest kendt for grafikprocessorer til PC grafikkort, men nu er de på banen med den teknologi som løfter Windows Vista op i særklasse. Nemlig teknologien til de små displays og andet udstyr som styrer Windows igennem den nye banebrydende Sideshow.


Med Sideshow kan man læse emails, afspille medier og andet uden at selve Windows behøver køre. Man kan styre Windows uden en rigtig skærm eller TV tilsluttet, så Media Centret kan bruges som eksempelvis musikanlæg uden at tænde TV’et.


Det er NVIDIA?s seneste version af platformen NVIDIA Preface Personal Media Display, der giver adgang til informationer fra ens pc eller notebook, selv når den er slukket, har trådløse kommunikationsegenskaber. Dette giver producenter af håndholdte enheder, som pda?er o.l., mulighed for at give deres kunder fuldt udbytte af Windows SideShows. Windows SideShows er en ny feature i Vista.


Annonce:


NVIDIA Preface, der er valgt som CES ?Best of Innovations 2007?, giver notebook-brugere som kører Windows SideShow konstant adgang til e-mail, kalender og andre data via et sekundært display på låget ? selvom maskinen er slukket. De første enheder ventes at være i handlen tidligt i 2007.De nye tilføjelser til NVIDIA PreFace-platformen understøtter Bluetooth, og kombineret med det tynde design og lavt strømforbrug, åbner platformen op for en lang række designs, såsom mobile enheder på størrelse med et kreditkort med 2,5? display og gaming-enheder med 3,5? eller større displays.NVIDIA Preface vil også muliggøre en ny generation af trådløse Bluetooth og IR-fjernbetjeninger, der er designede til Windows Media Center i Vista. Ulig traditionelle fjernbetjeninger kan de interagere direkte med Medie Center pc?er via Windows SideShow. Ved at kigge på fjernbetjeningens farvedisplay, kan brugeren browse gennem alt sit medieindhold, mens der samtidig stadig vises indhold på tv- eller computerskærmen.


Hvornår mon der så kommer kits til selvbyggeren, så man kan lave sin helt egen utraditionelle Media Center fjernbetjening?  Det ville sikkert imponere vennerne lige at styre musikken på en uventet måde – leg selv videre med tanken…


  


 


 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.