Forside X-files Fælleskøb

Introduktion til Fælleskøb 


Hvad er Fælleskøb ?


Recordere.dk sælger ikke nogen varer. Vi formidler kontakt til forhandlere med gode tilbud, og Fælleskøb ® kan bedst sammenlignes med en indkøbsforening. Købene foregår hos forhandlerne, på helt normale vilkår.


 


Hvordan starter et Fælleskøb ?


Det er forskelligt hvordan de starter. Oftest når der er så stor efterspørgsel efter en model i debat forummet, at vi tager bolden op og kontakter nogle forhandlere for at indhente tilbud. Andre gange får vi tilbudt modeller til Fælleskøb, og checker derefter interessen via forummet.


 


Er det alle modeller der kan arrangeres Fælleskøb på ?


Det har vist sig nemmest at arrangere Fælleskøb på helt nye modeller der ikke er på markedet endnu. Dels er der en stor interesse om dem, og det er også nemmere at opnå en vis rabat i forhold til introduktionsprisen. Fabrikanterne er generelt også glade for den mulighed, for at få en stor portion spredt ud i markedet da det giver mere omtale i forums mv. og dermed et større salg bagefter.


 


Er det danske modeller ?


Ja, kun danske modeller. Hvis der er en dansk afdeling, betinger vi os at varene leveres der igennem. Dette aht. den efterfølgende service og reklamationsret. Vi har tidligere haft Fælleskøb med forhandlere der selv hentede varene i udlandet, men nuværende og fremtidige Fælleskøb startes kun op på rene danske produkter. Undtagelsen er, hvis der ikke findes nogen officiel afdeling eller officiel importør, som varene kan leveres igennem.


 


Hvad med reklamationsret ?


Fælleskøb arrangeres med en eksisterende forhandler på helt normale vilkår. Varene leveres af forhandleren som normalt. Som minimum er der en reklamationsret gældende i 2 år, derudover kommer hvad fabrikanten selv måtte yde af garantier på de danske produkter.


 


Er det kun prisen det drejer sig om ?


Der er nogle modeller der er så populære, at fabrikanterne ikke kan levere en stor portion nogenlunde samtidig. Så Fælleskøb handler ikke kun om rabat, men også om levering og efterfølgende service. Selvom leverandørene ind imellem svigter, så arbejder vi ved hvert Fælleskøb på at det samlet bliver en god oplevelse.


Der er ikke alle Fælleskøb der opnår at have billigste pris herhjemme, men så prøver vi at tilbyde andre fordele (ekstra garanti, kodefri løsning, sikker levering oa).


 


Jeg syntes ikke der er så mange Fælleskøb for tiden ?


Det er rigtigt. I begyndelsen var der altid gang i en masse forskellige indkøb. De er blevet meget sværere at arrangere, derfor er der længere imellem dem. Det er der flere årsager til. God og sund konkurrence er en af årsagerne. Flere og flere netbutikker kæmper indbyrdes om at levere de bedste tilbud, og det betyder at priserne ofte er helt i bund allerede. Leveranceproblemer er en anden årsag. Fabrikanterne og importørene har svært ved at skaffe nok hjem, til at mætte de store populære Fælleskøb. Et stærkt tilbud, på Fælleskøb af et populært fladskærms-TV, kan snildt trække flere hundrede tilmeldinger. Og mange fabrikanter kan faktisk slet ikke levere så mange ekstra – indenfor en rimelig tid. De er vant til at levere ud fra forudbestillinger, som måske er lagt af forhandlerne flere måneder i forvejen.


 


Få besked om nye Fælleskøb


Men gå endelig ikke glip af det næste gode tilbud. Vi har oprettet et nyhedsbrev der annoncerer nye Fælleskøb. Tilmelding ude i højre side her, eller via recordere.dk nyhedsbreve.


 


Hvorfor er Fælleskøb et registreret varemærke ?


Vi var de første til at sætte denne type Fælleskøb i system via internet. Altså via en hjemmeside tilbyde at tilfældige forbipasserende kunne deltage i et fælles indkøb. Derfor har vi beskyttet ordet Fælleskøb som et varemærke (se detaljer nederst på siden).


 


Hvad får recordere.dk ud af det ?


Vi modtager et symbolsk beløb for arbejdet, som forhandleren betaler os efter endt Fælleskøb. Normalt er det 25 kr per bestilling, der går til driften af hjemmesiden. Så en støtte til Fælleskøb, er også en støtte til os.


 


Hvordan startede Fælleskøb ?


Den første spæde begyndelse kom fra en enkelt bruger i forummet (BeeVee). Han spurgte omkring, om der mon var interesse for at gå sammen om at købe en ny recorder.


Ideen blev taget op af redaktionen, vi kontaktede nogle forhandlere om rabat på levering af 5 eller 10 stk. Vi fik flere bud ind, og arrangede det første Fælleskøb der endte med over 70 bestillinger af en ny JVC recorder. Et helt uhørt antal forudbestillinger for lille Danmark på den tid.


Fælleskøb ® var født. 


Fælleskøb ® er et registreret varemærke i Kongeriget Danmark, og er noteret og beskyttet i den danske varemærkeregister (VR 2006 0003 og VR 2006 03323, Patent og varemærkestyrelsen, Erhvervsministeriet). Varemærket tilhører Et-Soft for brug på recordere.dk

Fælleskøb ® må ikke benyttes af andre indenfor klasse 42 der omhandler videnskabelige og teknologiske tjenesteydelser – deriblandt formidling af fælles indkøb på internet.


Fælleskøb ® må ikke benyttes af andre indenfor klasse 35 der omhandler annonce og reklamevirksomhed  samt indkøbsbistand til andre ved køb af varer eller tjenesteydelser  deriblandt formidling af fælles indkøb på internet.


 


 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.