Forside Nyheder

Dynaudio højttaler fylder 25 år


Indenfor forbrugerelektronikken der er det noget usædvaneligt, at et produkt kan leve i 25 år, og stadig blive produceret.


Men nu kan Dynaudio Consequence tage den hæder. Ok, der er tale om en ægte reference højttaler, og som sådan må der forventes en vis levetid.


Men aligevel … 25 år!  Tillykke!


 


Verdens dyreste ved introduktionen


Da Dynaudio Consequence oprindeligt blev introduceret i 1983 var det verdens dyreste højttaler. I dag er den i sin MkII version og produceres stadigt. Da den nu er solgt i næsten 3000 par er Dynaudio Consequence verdens mest solgte High End højttaler!


Der sælgers stadigt omkring 30 par om året af denne legende og de bliver hovedsageligt eksporteret til Rusland og Asien.


Dynaudio Consequence er det fineste eksempel på, at når først højttaleren er udviklet fra bunden er det en langtidsholdbar løsning ud over det sædvanlige. Dynaudios øvrige produkter bliver fx ikke udskiftet hvert år.


 


Fristet?


Prisen i dag er 100.000 kr/stk.


 


Kilde: Dynaudio 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.