Forside * Nyheder

Grundig øger udvalget af webradioer

 


Med webradio kan man lytte til hele verden. Allerede nu sender over 12.000 radiostationer fra alle verdens hjørner via internettet, og antallet øges stadig. Her findes en uudtømmelig skat for dem, der sætter pris på musik og anderledes indgangsvinkler.


Nu øger Grundig sit i forvejen brede sortiment af webmodeller, som kan modtage alverdens radiostationer via indbygget WLAN. På den måde behøver man ikke at være i nærheden af en pc for at kunne lytte til en hvilken som helst radiostation, når og hvor det skal være! Nyhederne i udvalget tæller hi-fi-anlægget i mikrostørrelse UMS 5810 WEB samt den bærbare RRCD 3760 WEB.


Alle Grundigs webradioer har samme løsning til audiostreaming og fungerer som lignende klienter i det trådløse netværk. Grundindstilling og håndtering fungerer altså på samme måde for alle webradioer i husholdningen, uanset om de befinder sig i køkkenet, børneværelset eller dagligstuen.


 


UMS 5810 WEB


 


UMS 5810 WEB er et attraktivt nyt medlem i familien. Et kompakt anlæg, der med sit design passer ind i de fleste dagligstuer. Det lille hi-fianlæg er desuden enkelt og praktisk at håndtere.


I butikkerne til oktober. Pris: DKK 3.499,-


 


RRCD 3760 WEBRRCD 3760 WEB, den anden nyhed i uvalget, passer godt på børneværelset. En klassisk ghettoblastermodel med indbygget WLAN. To store højttalere giver god bas og en klar diskant. Udgang til hovedtelefon gør lytningen mere diskret.


I butikkerne til oktober. Pris DKK 1.999,-


 


Cosmopolit 7 WEB
Cosmopolit 7 WEB, en lækker, lille webradio, lanceredes tilbage i foråret. Under det flotte aluminiumsdesign findes der praktiske detaljer som RDS med 10 forudindstillede stationer, USB-port, timer og alarm.


I butikkerne til oktober. Pris: DKK 1.499,-


 


Sonoclock 890 WEBSonoclock 890 WEB kan modtage radioprogrammer om kogekunst fra hele verden!


Eller også kan du lytte til musik, så madlavningen bliver den rene fornøjelse. Sonoclock er køkkenradioen til trådløst internet (WLAN) med RDS-radio, timer og USB. Radioen med den stilrene aluminiumsfront optager minimal plads, når den monteres under en hylde i køkkenet vha. det medfølgende beslag.


I butikkerne til oktober. Pris: DKK 1.499,-


 


Ovation 2i CDS 900 WEB
Udviklingen af Grundigs webudvalg begyndte med Ovation 2i CDS 900 WEB, en lækker, futuristisk webradio i aluminiumsdesign, som er blevet en storsælger.


Findes allerede i butikkerne. Pris: DKK 3.999,-


 


Kilde: Grundig

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.