Forside Nyheder

Kort nyt


 


MIO lover gratis kortopdatering til Moov serien


Den gratis kortopdatering dækker alle Mios GPS?er inden for Moov serien, der er købt i perioden mellem 1. oktober og 31. januar 2009. Når man har registreret sin GPS online, vil man i 2009 kunne få en gratis opdatering af kortet til det område, GPS?en blev købt med.


 


Zepto åbner butik i Roskilde


Ro’s Torv i Roskilde blev tredie placering af en Zepto butik. De to andre er Fields og Fisketorvet shoppingcentre.


Nu kigger Zepto på Århus, som næste sandsynlige placering for butik nr. 4


 


Boxer forbereder markedsføringen


Boxer har valgt de partnere i Danmark, der skal stå for markedsføring og introduktion af Boxer på det danske marked. Reklamebureauet hedder Sunrise og mediebureauet Maxus. Til at håndtere Boxers aktiviteter overfor forhandlere og detailhandel, er valgt trade marketing bureau Gorm Larsen.


 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.