Forside Nyheder

Vi ønsker ikke højere licens

 DR er presset på økonomien, og ser gerne en højere indtjening, hvilket i den nuværende struktur vil betyde højere licens. Dagblade Børsen har fået lavet en undersøgelse hos Greens Analyseinstitut, om hvordan vi danskere ser på dette.


Konklusionen af undersøgelsen overrasker måske ikke, men det gør måske modstanden.


Hele 89 procent af danskerne afviser, at de vil betale mere i licens til radio/tv (DR + TV 2 regionerne), mens 45% ligefrem ønsker licensen sat ned.


?Jeg mener ikke, at licenssystemet er truet. Alternativet til licensen er jo mere betalings-TV. Det er ikke alt TV, der kan finansieres af reklamer,? siger de konservatives medieordfører, Henriette Kjær, til Børsen.


Selvom DRs ledelse ikke lægger skjul på, at man gerne så mere velvilje fra politikerne, når det gælder DRs finansiering, afviser Henriette Kjær, at en licensstigning er vejen frem: ?Vi kunne ikke drømme om at hæve licensen. Vi er godt klar over, at velviljen til at bidrage med flere penge ikke er der,? siger Henriette Kjær.


 


Kilde: business.dk

Annonce:
Forrige artikelUdgave af Grundig Vision 6 til gamere
Næste artikelEssence – Det flade Philips TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.