Forside Nyheder

Arrangement: DVDO Edge scaler og LexiconTirsdag den 4. november kl.18.30 afholder Lydspecialisten Århus demoaften med Lexicon og DVDO. Fra importøren HTP ? Home Theater Professionals – kommer Claus Glæsner, der er en kapacitet inden surround, billede, formater og lydmixing, for nu at nævne nogle af områderne.


Lexicon, DVDO og Claus Glæsner på samme sted, lægger op til en aften, hvor der er rig mulighed for at få en på opleveren, og du kan se frem til en ?helaftensforestilling? indeholdende film- og musikklip sammen med det nyeste inden for billede og lyd ? og ikke mindst mulighed for at stille spørgsmål til en person, som er et omvandrende leksikon inden for genren.


Programmet ser således ud:  • Generel information om Lexicon og DVDO
  • Demo af den nye Lexicon processor og effektforstærker; MV-5 og GX7
  • Demo af forskellen mellem SD og HD lydformater
  • Demo af DVDO scalere, deriblandt den nye DVDO Edge, som vi denne aften kan tilbyde til en specialpris, nemlig 5.995 DKK.
  • Demo af topmodellerne MC12B HD EQ Surround Processor og Effektforstærkeren ZX-7, der yder 7×300 Watt.
  • Demo af Lexicons RV-5 receiver i vores In-Wall biograf i kælderen.

De ovennævnte produkter demonstreres sammen med det bedste fra Pioneer, Runco, Screen Research, Audiovector, MK, Sonance og kabler fra Chord.


Lydspecialisten sørger naturligvis for snacks og forfriskninger.


Tilmelding er nødvendig og kan ske på [email protected] eller på 8676 5005.


 


DVDO EdgeDen første prisvenlige video-processor, som kan opkonvertere alle videoformater op til 1080P, og forbedre billedkvaliteten gennem Anchor Bay?s Video Reference Series (VRS) teknologier.


EDGE er også den ultimative A/V hub, med 6 HDMI 1.3 ?Deep Color? indgange, 2 HDMI 1.3 udgange (hvoraf den ene er til ren lyd) og et hav af analoge og digitale A/V tilslutningsmuligheder. Det nye ?user interface? gør opsætning og daglig betjening nem og enkel, og der er også kommet nye funktioner, som gør det muligt for brugeren at lave personlige opsætninger. EDGE repræsenterer en pris/ydelse som aldrig er set før på i et lignende produkt. Vejledende pris kr. 6.495,-.


Læs nyheden om den her

På demodagen kan DVDO Edge købes for 5.995,- (Kun denne dag!!). 
Lexicon MV-5MV-5 er den mindste surround processor fra Lexicon. Den definerer mere eller mindre standarden for multikanals lyd. Med Lexicon MV-5 opleves en fantastisk dialog og med deres patenterede Logic7 system, bliver selv kedelige 5.1 indspilninger forvandlet til en næste ægte 7.1 oplevelser.


Denne processor kombineres perfekt med DVDO Edge og Lexicon GX-7.


Vejledende pris Lexicon MV-5 kr. 24.995,- Yderligere info kan ses på: http://www.lydspecialisten.dk
 


Yderligere information: http://www.lexicon.com/ og http://www.dvdo.com/


 


Vi ser frem til at se dig.


Med Venlig Hilsen
Lydspecialisten Århus
Guldsmedgade 27
8000 Århus C
TLF.86765005


Mail: [email protected]


 

Annonce:
Forrige artikelB&O: Slut med mobiler og MP3 afspillere
Næste artikelB&O: Software skal redde fremtiden
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.