Forside * Nyheder

DVDO Edge – den nye prisvenlige scaler

Eksterne gode scalere har hidtil været dyre, ikke mindst hvis de skulle leveres med HDMI. Men nu præsenterer DVDO en ny scaler, til en pris hvor de fleste kan være med. På den måde er DVDO Edge et banebrydende produkt.DVDO Edge – Tryk på billedet for et større


 


DVDO præsenterer EDGE


DVDO, branchens førende indenfor video-processering og skaberne af iScan, branchens første prisvenlige linedoubler, introducerer nu et banebrydende produkt ? DVDO EDGE. Den første prisvenlige video-processor, som kan opkonvertere alle videoformater op til 1080P, og forbedre billedkvaliteten gennem Anchor Bay?s Video Reference Series (VRS) teknologier. EDGE er også den ultimative A/V hub, med 6 HDMI 1.3 ?Deep Color? indgange, 2 HDMI 1.3 udgange (hvoraf den ene er til ren lyd) og et hav af analoge og digitale A/V tilslutningsmuligheder.


Det nye ?user interface? gør opsætning og daglig betjening nem og enkel, og der er også kommet nye funktioner, der gør det muligt for brugeren at lave personlige opsætninger. EDGE repræsenterer en pris/ydelse som aldrig er set før på et lignende produkt.


EDGE sikrer den bedste billedkvalitet for digitale displays med alle Anchor Bay?s anmelderroste VRS teknologier. Disse inkluderer Precision Deinterlacing, som giver en suveræn deinterlacing til alle kilder fra 480i til 1080i, og Auto PReP (Progressive Reprocessing) som har den unikke evne til at lave den dårlige deinterlacing om, som man tit ser på forskellige kilder som DVD, SAT, TV-tunere osv.


EDGE konverterer alle opløsninger, inklusiv både SD og HD, op til 1080P opløsning, ved brug af Anchor Bay?s Precision Video Scaling II 10-bit teknologi. Yderligere VRS teknologier inkluderer Mosquito Noise Reduction (reducerer ?random noise? som kan forekomme i komprimerede billeder), Fine Detail Enhancement (fremhæver fine detaljer i lav opløsning eller komprimerede billeder) og Edge Enhancement (?sharpness? funktion, som ikke tilfører ?ringing?), Progressive Cadence Detection, RightRate (begge til brug af 1080p 24Hz output) og Auto CUE-C.


 DVDO Edge bagfra – Tryk på billedet for et større


 


EDGE er også en fleksibel A/V hub, som kan håndtere 10 kilder.


Der er 6 HDMI 1.3 kompatible indgange (hvoraf den ene er gemt og tilgængelig på fronten ? ideel til PS3, XBox, videokamera osv.). Desuden to component videoindgange, som også kan køre RGBS (den ene kan også køre RGBHV). For andre analoge kilder er der en composit video og en S-Video. Hvis der skal bruges lyd, som ikke er over HDMI, er der fire digitale og en analog lydindgang, som kan vælges til hvilken videoindgang, man ønsker.


Man behøver kun et HDMI kabel til at tilslutte EDGE til et display, da alle billedkilder (inklusiv analog) bliver konverteret til HDMI. EDGE har to HDMI 1.3 udgange, en til display og en til kun lyd til HDMI kompatible receivere og processorer. Der er også en optisk lydudgang.


I modsætning til mange andre video-processorer, er EDGE designet til at være nem for brugeren ? både til at installere og dagligdags betjening. Den har en on-screen ?Setup Wizard? som guider brugeren gennem opsætningen med forklarende menuer.


For tekniske specifikationer se venligst: www.anchorbaytech.com/dvdo_edge/


 


Pris og tilgængelighed


Kommer på markedet medio oktober. Pris kr. 6.495,-


 DVDO Edge – Tryk på billedet for et større


 


Kilde: HTC (Home Theater Professionals )

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.