Forside Nyheder

Earthquake Sound er kommet til Danmark

Born in the U.S.A. De hæderkronede, anmelderroste og patentbelønnede Earthquake Sound produkter kan nu købes i Danmark.


Earthquake Sound?s historie starter tilbage i 1986, hvor grundlægger Joseph Sahyoun, der siden 1973 havde designet enheder for andre firmaer, grundlagde Earthquake Sound Corp. Med utallige patenter i hånden og visionen om den ultimative lydgengivelse var vejen banet for det der skulle blive et af hifiverdenens mest innovative brands. State-of-the-art fabrikations faciliteter og massive ressourcer dedikeret til forskning og udvikling udmærker Earthquake Sound sig som en af de få producenter der kan sige ?invented here?. Earthquake Sound outsourcer ikke engineering. Talrige patenter, branche- og tech awards koblet med begejstrede brugere og anmelderpriser verden over vidner om den seriøsitet og integritet der har ført Earthquake Sound til tops.


 


Platine Noiree ? Majestætisk elegance


En unik kombination af fantastisk lyd, overlegen ydelse og usammenligneligt majestætisk design. Platine Noiree gulvhøjttalere er et suverænt stereo sæt, der også kan udgøre grundelementet i et komplet surround system. Platine Noiree forener exceptionelt de højeste krav til design og lydkvalitet uden at gå på kompromis.


Platine Noiree indeholder en række patenterede og nyskabende teknologier, de er derfor lavet anderledes end nogen anden højttaler på markedet. Adgang til avanceret teknologi og fremstillingsmetoder har gjort vores ingeniører i stand til at kombinere eksklusive kabinetmaterialer, avancerede delefilterkomponenter og nyskabende enheder. Resultatet er Platine Noiree ? en højttalerserie uden sidestykke.


Der fås også matchende center-højttaler og baghøjttalere.
Priser: 18.495 kr (gulvhøjttalerne), 6.995 kr (center) og 4.795 kr (bag) 


 


Den ultimative basoplevelse ? helt ned til 14 Hz


Supernova MKVI serien repræsenterer state-of-the-art subwoofer ydelse. MKVI serien er kompromisløs performance og overlegen teknologi koblet med verdens mest artikulerede basgengivelse. Med unikke egenskaber i alle kategorier definerer MKVI en ny standard i en klasse for sig. Udvalget af subwoofere er stort og forvirrende men på toppen er kun Supernova MKVI.


Pris:  Fra 19.495 kr  (forskellige modeller) 


Mere om disse, og de øvrige produkter på:  www.earthquakesound.dk


Demorum i Odense åbent hverdage 17-22


 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.