Forside * Nyheder

Kesslers VM-kamp på TV 2TV 2 har sikret sig rettighederne til Mikkel Kesslers VM-kamp mod tyskeren Danilo Häussler. Kampen, der bokses lørdag 25. oktober i Oldenburg, Tyskland, vises live på TV 2s hovedkanal.Danmarks bedste bokser, Mikkel Kessler, skal forsvare sit WBA-bælte på landsdækkende tv. Det er en kendsgerning, efter at TV 2 netop har sikret sig rettighederne til VM-kampen mellem den danske verdensmester og den tidligere tyske europamester Danilo Häussler.


VM-kampen skal bokses i Messehalle i Oldenburg lørdag 25. oktober, og det er første gang i mange år, at en dansk VM-kamp bliver vist direkte på landsdækkende tv.


“Jeg er stolt over, at TV 2|SPORTEN nu kan tilbyde boksning i absolut verdensklasse til sine seere. Mikkel Kessler er en superstjerne, og han har alle ingredienserne til at blive stor i danskernes bevidsthed,” siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, og tilføjer:


“TV 2|SPORTEN har i 20 år sendt de store sportsbegivenheder, der samler danskerne foran skærmen. Det hér understreger, at vi fortsat vil være danskernes foretrukne sportskanal.”


Den 28-årige verdensmester Mikkel Kessler er på forhånd udråbt til favorit mod 33-årige Danilo Häussler.


 


Kilde: TV 2

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.