Forside * Nyheder

Samsungs nye 8-serie fladskærms-TV


Samsung 8-serie LCD TV – Tryk på billedet for et større


 


Mange forbrugere stiller både store krav om den seneste teknologi og brugervenlighed, når de køber TV.


Samtidig stiller de høje krav til æstetikken, og producenterne kæmper derfor med at få pakket stadig mere avanceret teknologi ind i nogle rammer, som ekstremt designbevidste danske forbrugere stiller tilsvarende høje krav til. Med introduktionen af et af verdens tyndeste fladskærms-TV, 8-serien, giver Samsung sit hidtil bedste bud på, hvordan materialevalg, teknologi og design kan gå op i en højere enhed.


“Vores nye 8-serie er vores ultimative bud på en fuldstændig kompromisløs syntese mellem teknologi, materialevalg og design. Mange af vores konkurrenter laver ubestrideligt flotte fladskærms-TV, men prisen for et slankt og lækkert design er ofte en HD-boks eller en boks med ledninger ved siden af TV?et. Den slags er der intet af ved vores nye 8-serie, og det er derfor, vi siger, det er produceret uden kompromis: det er et af verdens hidtil tyndeste TV, på trods af vi hverken er gået på kompromis med indholdet eller designet”, siger Solvej Lee fra Samsung Danmark.


Som en del af den kompromisløse tilgang har Samsung lagt mange kræfter i 8-seriens detaljer, og udover sin slanke profil skiller serien sig også ud ved den karakteristiske røde kant, der omkranser TV?et.


Med sin nye 8-serie af fladskærms-TV introducerer Samsung en kompromisløs syntese af materialevalg, teknologi og design. 8-serien er let at genkende på sin karakteristiske røde kant og er med en dybde på kun 44,4 millimeter en af verdens hidtil tyndeste serier af TV.


 Samsung 8-serie LCD TV – Tryk på billedet for et større


 


“Som de fleste menneskers vindue til en verden af underholdning og information får TV?et oftest en central placering i vores stuer. Den placering stiller naturligvis høje krav til både formgivningen men også farven på vores TV. Og frem for at forsøge at lade vores TV glide i et med stuens baggrund, har vi bestræbt os på at lave et TV, som med sin distinkte, rødlige kant er en prydsgenstand i sig selv”, siger Solvej Lee.


Sidst men ikke mindst skiller 8-serien sig ud via en bemærkelsesværdig mini-fjernbetjening. Den sandstensformede og rødlige fjernbetjening tilfører 8-serien både stil og brugervendelighed, i og med den indeholder alle de vigtigste funktioner som at tænde for TV?et, øge volumen og skifte kanal.


 Samsung 8-serie LCD TV – Tryk på billedet for et større


 


Yderligere information om 8-serien:


LCD-TV. Slim ? 44,4 millimeter dyb. Full HD 100Hz Motion Plus. Ultra Clear Panel. Fire hdmi 1.3-indgange, heraf en på siden. WiseLink Pro med en usb-indgang med mulighed for at tilkoble eksterne enheder og se mpeg-film, jpeg-billeder og lytte til mp3. Mediebibliotek. InfoLive. DLNA. Ekstra fjernbetjening følger med. 8-serien findes i 40″, 46″ og 52″.


 Den lille ekstra fjernbetjening (en mere normal medfølger også)Kilde: Samsung

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.