Forside Nyheder

Sountina, en 360 graders højttaler

Sony Soundtina – en unik lydsøjle.

Annonce:

 

Du har aldrig set en højtaler som Sonys nye NSA-PF1 ? Sountina. Og du har aldrig hørt om noget, der ligner: Denne elegante søjle, der kombinerer glas, læder og belysning, leverer musik 360º omkring sig og bliver hurtigt omdrejningspunktet i rummet.

Hvorfor navnet Sountina? Sonys designere har valgt navnet som en sammensætning af “sound” og “fountain”. Som folk samles om en fontæne, vil Sountina også være i centrum og levere en fantastisk lyd til alle omkring den.

En unik højtalerteknologi sat sammen med et elegant design sikrer, at Sountina leverer den samme lyd, uanset om du sidder, står op eller står på afstand. Sony kalder det Circle Sound Stage, og det er gjort muligt med en helt nyudviklet Vertical Drive Technology.

 


Sony Soundtina – tryk på billedet for et større

 

Vertical Drive Technology ? lyd fra et glasrør

Hovedenheden i Sountina er et langt og slankt glasrør, der er aktiveret af flere enheder som fordeler lyden gennem hele røret for at give en 360º spredning. Denne teknologi giver også et meget mindre tab af lyd. Når du bevæger dig væk fra Sountina, vil der være halvt så stort et lydtab som i almindelige højtalere.

Vertical Drive Technology er suppleret med almindelige mid-range og bass enheder og en intern forstærker, der gør tilslutning mulig til Blu-ray Disc, DVD, Super Audio CD, CD afspillere og bærbare afspillere. Tilslutning sker gennem digital elektrisk/koaksial inputs, optiske input og analoge stereoforbindelser.

 

 

 

Oplev Sountina på film

 

Vejledende pris

85.000 kr.

 

Nøgleegenskaber for Sountina

  • 360º sound from a slim, elegant leather and glass column, 1.85m tall and just 32.5cm diameter
  • Internal illumination to provide a focal point in any room
  • Even sound dispersion in both vertical and horizontal planes, with lower sound losses with distance
  • Active 3-way system with organic glass tweeter, 7cm midrange and 13cm bass driver
  • A single full-range speaker ? frequency response 50Hz-20kHz
  • Analogue stereo inputs plus optical/coaxial digital input, accepting linear PCM up to 96kHz/24-bit
  • Supplied with remote control

 

 

 

Kilde: Sony

Annonce:
Forrige artikelLord of the Rings på blu-ray
Næste artikelArrangement: DVDO Edge scaler og Lexicon
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.