Forside Nyheder

YouSee køber Byfællesantennen i Køge


Fra 1. november 2008 er YouSee ny ejer af Køge Kommunes kabel-tv-aktiviteter med ca. 15.000 tilsluttede husstande.


Køge Kommune har valgt at sælge byfællesantennen, da kommunens muligheder for at udvikle aktiviteterne er begrænsede. Derudover er det ikke alle borgere, der har adgang til kabelnettet, og en udbygning i kommunalt regi er ikke mulig på grund af lovgivningsmæssige forhold.


?Vi får stadig sværere ved at levere et konkurrencedygtigt produkt på grund af de begrænsninger, vi som kommune er underlagt i forhold til at udvikle antennen. For at sikre en professionel og tidssvarende betjening til brugerne i fremtiden, overdrager vi derfor antennen til YouSee, som er en af landets største udbydere af tv- og bredbåndsløsninger på kabel-nettet? siger Køges borgmester Marie Stærke (A).


YouSee har i forvejen et godt kendskab til antennevirksomheden i Køge.


?Vi leverer allerede tv-kanaler og bredbåndsadgang til antenneanlægget i dag, og glæder os nu til at modernisere nettet. Det nuværende tv-udbud bibeholdes indtil videre, men vi vil på sigt forbedre det og gøre det muligt for kunderne at vælge mellem flere forskellige programpakker til konkurrencedygtige priser. Vi ser også frem til at give kunderne adgang til digitalt kabel-tv, blandt andet Video on Demand og tv i HD- kvalitet?, siger adm. direktør for YouSee, Niels Breining.


YouSee betaler 60 mio. kr. for den kommunalt ejede antennevirksomhed i Køge, som i foråret blev sendt i udbud. Frem til den 1. februar 2009 vil det fortsat være kommunen, der står for den daglige drift og kontakt til kunderne. Derefter forventes YouSee at overtage administrationen af kunderne.


I forbindelse med salget er de fem medarbejdere, der er tilknyttet antenneanlægget, tilbudt fortsat ansættelse i Energiforsyningen A/S, som i dag driver byfællesantennen for Køge Kommune.00 tilsluttede husstande.


 


Kilde: YouSee

Annonce:
Forrige artikelKort branchenyt
Næste artikelVerdens første laser TV er på markedet nu
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.