Forside * Nyheder

Arrangement ændringer: Projektorer

 


 


JVC projektorer d. 2/12 (Vejle) og 10/12 (Kbh)


Premiere på JVC?s nye modeller, DLA-HD350 (29.999,-) og DLA-HD750 (46.999,-).


Ændring: Arrangementet der skulle have været afholdt onsdag den 26. november, er flyttet til tirsdag d. 2. december, da de nye projektorer ikke er ankommet endnu.


De tidligere generationer af disse projektorer har været yderst populære, og har sat nye standarder for hvor høj kontrast der kan opnås uden brug af dynamisk iris. Dermed er forventningerne til de nye modeller naturligt høje, og med en endnu mere aggressiv prissætning er der basis for succes. Kom og se hvor meget billede du lige nu kan få for pengene, og gå ikke glip af vores demonstration af DLA-HD750 modellens nye Color Management System, der gør det muligt at kalibrere farverne langt mere præcist end tidligere generationer.


Dette arrangement anholdes såvel i Jylland som i det sjællandske: Tirsdag den 2. december i vores demo-lokale på Rørhaven 7 i Vejle kl. 19. Samt onsdag den 10. december i Stewart?s lokaler på Mileparken 29, Herlev kl. 19.


Send en mail på [email protected] hvis du ønsker at deltage, med besked om hvornår du ønsker at deltage.


 


Kilde: AV Precision *)


*) AV Precision er en del af Medlyd

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.