Forside * Nyheder

Boxer: Vi behøver ikke TV3


Boxer svarer nu igen, på Viasats udmelding i Magasinet Penge onsdag, om at TV3 ikke bliver en del af Boxers udbud.


I følge Boxers direktør, Steen Ulf Jensen, havde Boxer på forhånd afskrevet Viasats kanaler. Begrundelsen er, at prisen er for høj, og deres vurdering er at sport ikke er altafgørende for Boxers kunder.


“Vi vil gerne have Viasat-kanalerne med, men ikke for enhver pris. TV3 har en prisforventning som støder mod de regulatoriske rammer, vi er underlagt i vores gatekeeper-tilladelse. Hvis man prissætter sig over et vist niveau, er man en ‘high pay’-kanal og kan derfor ikke pakkes med ‘low pay’-kanaler. Med de forventninger vi tror, at Visat har, for vi ved det ikke med sikkerhed, har de prissat sig ud af at komme med i de almindelige pakker.”, udtaler Steen Ulf Jensen til Mediawatch.


Der har ikke været reelle prisforhandlinger imellem Viasat og Boxer her i Danmark.


Boxers primære målgruppe er seere med almindelig tv-antenne, som typisk kun har DR og TV 2 samt nabolandenes tv, samt den del af kabel-tv abonnenterne som vil spare penge, mod et mindre kanal udbud.


 


Kilde: MediaWatch

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.