Forside Nyheder

ButtKicker bliver trådløs


Føl den dybe rumlen fra spil og film på kroppen, ButtKicker er på vej i en ny udgave, hvor selve forbindelsen fra surround forstærkeren til ButtKicker er trådløs.


Det er et komplet kit, til brug for gaming og hjemmebiograf, som giver mulighed for at mærke rumlen og eksplosioner direkte på kroppen.


Stil buttkicker under det ene sofaben eller stoleben (der medfølger fødder til de øvrige ben, så de kommer op i samme højde), og så omsætter den de dybe frekvenser til bevægelser. Resultatet er at filmene og spillene lever endnu mere, og det er tilmed muligt at mærke bassen uden at have den på høj volumen. Det er også perfekt, når man ikke vil forstyrre familie og naboer med subwoofer lyd.


ButtKicker løsninger bruges af Disney, IMAX, Universal Studios, The Kenedy Space Center og hundredevis af hjemmebiografer verden over.


Den nye udgave af ButtKicker er trådløs. Kittet består af en sender/modtager, en forstærker og selve ButtKicker enheden. Subwoofer signalet fra surround forstærkeren sendes trådløst til ButtKicker forstærkeren, som så styrer selve ButtKicker enheden.


I første omgang sendes Wireless ButtKicker på markedet i USA, til en pris på under $300 (?1750 kr). Men da de øvrige ButtKicker produkter også forhandles i Europa, så går der nok ikke så længe inden kittet også kan købes herhjemme.  Eksempel på installation af Wireless ButtKicker – Tryk på billedet for et større


 


Kilde:  The Guitammer Company

Annonce:
Forrige artikelRadio 100FM betalte ikke til tiden
Næste artikelDen digitale fotoramme scanner billeder
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.