Forside * Nyheder

Forbrugerelektronik Magasinet F-EM lukker


Horisont Gruppen meddeler, at de har udgivet det sidste nummer af FE-M (Forbrugerelektronik Magasinet). Magasinet, der har eksisteret i 68 år og tidligere gik under navnet RadioBranchen.


Direktør i Horisont Gruppen a/s Steen Brylle udtaler:


?Grundlaget for Horisont Gruppen er at producere profitable specialmedier. Desværre må vi erkende, at det ikke længere hænger økonomisk sammen at udgive magasinet FE-M. Den seneste tid har bestyrelsen overvejet forskellige redningsplaner, men vi er til sidst nået frem til, at der ikke er andre muligheder end at lukke bladet. Det beklager jeg dybt.?


Ansvarshavende redaktør, Lasse Andersen, der har siddet i stolen i knap halvandet år siger:


?Jeg er meget ked af lukningen, for det har været sjovt at lave branchens bedste magasin hver måned.?
?Det sidste halvandet år har redaktionen forsøgt at rykke magasinet tættere på målgruppen med aktuel og kritisk journalistik, og jeg synes, at vi er nået rigtig langt. Derfor er det utrolig ærgerligt, at økonomien nu tvinger bladet til lukning. Jeg vil gerne takke freelancere og samarbejdspartnere for en stor indsats.?


 


Kilde: F-EM

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.