Forside * Nyheder

Hologram studievært på CNN


 


På valgaftenen testede CNN en ny hologram teknologi, til brug for TV og konferencer.


Teknikken gør det muligt at projektere en person ind i biledet, i bedste Starwars stil. Selvfølgelig er der plads til forbedringer, og kamera og computerteknik er ret specielle, men det giver da helt nye perspektiver for langdistance kommunikation. I CNN versionen var projekteringen dog ikke synlig i selve studiet, kun på TV signalet.


På CNN var det reporteren Jessica Yellin, de blev vist i CNN studiet som et hologram. Her gennemførte hun et interview ansigt til ansigt med værten Wolf Blitzer. “Som at træde i prinsesse Leias fodspor,” sagde Jessica Yellin under indslaget.

Det blev muliggjort med 35 HD-kameraer, synkroniseret imellem Atlanta hvor CNN bor, og Chicago hvor den projekterede studievært stod.


Check også videooptagelsen fra Youtube nederst.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.