Forside Nyheder

Ny entry-level 1080P projektor fra Sim2


Sim2, anerkendt for at levere high-end projektorer af ypperlig kvalitet, introducerer nu firmaets hidtil billigste 1080P projektor, Domino D60.


D60 er en DLP projektor med en 1920×1080 DarkChip 3 DLP chip, med en imponerende billedkvalitet i forhold til prisklassen. D60 benytter en 200 watt lampe, og i kombination med en dynamisk iris, der åbner og lukker for lyset alt efter billedets indhold, opnås en kontrast på ?over 10.000:1?.


Takket være et avanceret farvehjul opnås der en god farvegengivelse og nærmest ikke-eksisterende regnbue-effekt, meget lig dén gengivelse der findes på de dyrere Sim2 modeller.


Samtidig er D60 udstyret med omfattende kalibrerings-features, der gør det muligt at kalibrere farvegengivelsen meget præcist, så du opnår en gengivelse særdeles tæt på det korrekte, vel at mærke i alle farvernes dimensioner ? hvor visse konkurrenter reklamerer med ?korrekte farver?, men reelt kun leverer korrekt hvid, og ikke korrekte grundfarver! Sådan er det ikke hos Sim2, hvor du kan få farvegengivelse der på alle punkter er meget tæt på studie-kvalitet.


Der er også tænkt på de praktiske egenskaber ved D60, med en motoriseret lens-shift funktion og ikke mindst et ganske lavt støj-niveau. D60 er udstyret med 2 HDMI indgange, og har naturligvis fuld understøttelse af 1080P/24.


Den nye Sim2 introduceres til en pris på 29.999,-, og får danmarks-premiere på Hifi & Surround 2008 messen. Besøg AV Precision og Bigture i Schackenborg lokalet i stue-etagen, og oplev udover nyheden D60 også den suveræne Sim2 C3x 3-chip DLP-projektor!


 


Kilde: AV Precision / Bigture

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.