Forside * Nyheder

Ny reference tuner fra Audiolab


Audiolab 8000Te er en ny reference tuner fra Audiolab.


Fans af den gode lyd, syntes nok det er et skidt i den forkerte retning at internet radio og DAB overtager mere og mere, af det klassiske FM radios berettigelse. Her har Audiolab valgt at svømme mod strømmen, og lancere en klassisk FM Tuner, som ikke kan andet end FM radio.


Audiolab har stolte traditioner indenfor Tunere, den klassiske 8000T må vel nærmest kaldes legendarisk, og var vel i mange år anset for en af verdens 2-3 bedste tunere. Om 8000Te kan få samme opmærksomhed og respekt er nok tvivlsomt ? ikke fordi den ikke er god nok til det ? men fordi radio bare ikke har den samme bevågenhed og respekt som i firserne.


8000Te er designet med en ny FM frontend, der sikrer støjfri modtagelse af selv svage stationer under vanskelige forhold. Med et enkelt bruger interface, er den let at styre, og samtidig er dens lydgengivelse helt oppe på niveau med 8000T.


8000Te siges at levere en medrivende og engagerende gengivelse, hvor lydbilledet er krystal klart, og hvor stereobilledet er stort og præcist. Med en neutral gengivelse – klarer den både nutidens populær musik, og klassiske koncerter lige godt. Alt i alt en tuner for den kritiske audiophil, som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.


Audiolab 8000Te sælges i Danmark af hififreaks til kr. 3.995,-


 
 


Kilde: hififreaks

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.