Forside Nyheder

Nye kompakte højttalere fra Linn

Linn har netop introduceret nye højttalere i Majik-serien. Det drejer sig om Linn Majik 109, som er et sæt kompakte 3-vejs-standerhøjttalere, der leverer en overraskende imponerende lydoplevelse, deres størrelse taget i betragtning.De nye kompakte højttalere formår i bogstaveligste forstand at fylde rummet med vellyd. Lukker du øjnene, når du lytter til disse potente højttalere, foranledes du faktisk til at tro, at det er gulvhøjttalere der spiller.

Linn Majik 109 indeholder Linn?s 2K array teknologi, der er en videreudvikling af den 3K array teknologi, som findes i Linn?s referencehøjttalere. Linn har på denne måde udnyttet deres mest avancerede teknologi til at opnå den flotte lydkvalitet, de nye højttalere leverer.

Højttalerne leveres i farverne sort, hvid, ahorn og kirsebær og kan placeres på reolen, stå på en stander eller hænge på væggen.

Linn Majik 109 koster 9.150,- kr. pr. sæt .


 


Kilde: Scala Hifi

Annonce:
Forrige artikelUSA: Blu-ray afspiller for 750 kr
Næste artikelSverige køber hele Boxer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.