Forside * Nyheder

Nye MP3 afspillere med fokus på lydkvalitet


 


Forbrugerne lægger stor vægt på at få god lyd i ørene ? men da mp3 er en komprimering som reducerer lydkvaliteten, har der hidtil været et problem.

Men med den nye serie GoGear SA52 fjerner Philips dette problem: FullSound hedder teknologien, der sætter en ny standard for mp3-afspillere.

“FullSound genskaber lyddetaljer fra komprimerede filer, så de får den oprindelige livlighed og dynamik tilbage. Du er tæt på at få den samme lydoplevelse som hjemme i stuen ved stereoanlægget,” fortæller Product Promotor Kim Johansen, Philips.

FullSound er en patenteret løsning, som analyserer musikken med ti millioner operationer i sekundet. Undervejs genskabes noget af dét, som komprimeringen fjernede. Resultatet er en mere dynamisk lyd ? dynamisk henfører til forskellen mellem de laveste og højeste lyde.

Desuden følger der et sæt supergode øretelefoner med, så musikkvaliteten yderligere forbedres inden den rammer din øregang. Øretelefonerne er designet til at passe ergonomisk ind i øregangen, så lyden populært sagt bringes ind i øret uden at bliver forstyrret.
Svaret på forbrugernes bønner?


Philips har i en europæisk forbrugerundersøgelse spurgt 2.000 forbrugere i otte lande om deres mp-3-afspillere og lydkvalitet. Sverige er ét af landene, og hér har 89 % en mp3-afspiller ? og af dem synes 25 % at lyden burde være bedre, og blot 17 % er tilfreds med lyden.

Med GoGear SA52-serien sætter Philips fokus på lyden og kommer dermed med svaret på forbrugernes bønner. Men lyden er ikke den eneste herlige finesse: Der er op til 16 GB hukommelse og en 2,8? farveskærm, der kan vise video, foto og albumomslag. Der er også FM-radio med RDS og mulighed for at forprogrammere 20 stationer.

Philips? røde tråd, sense and simplicity ? fornuft og enkelhed ? opleves også med dette produkt: GoGear SA52-serien er enkel at bruge og med SuperScroll går det hurtigt med at finde og sortere musiknumrene i biblioteket. Og nye numre kan overføres via USB.

Philips GoGear klarer de fleste filformater til lyd og billede, eksempelvis MP3, WMA, AAC, AVI, MPEG1, 2 og 4, DVD (vob), MOV, WMV og RM.


Med fuldt blus på batteriet kan du nyde 30 timers musik eller seks timer video. To af modellerne er desuden udrustet med Bluetooth, så du trådløst kan synkronisere med computeren, benytte Bluetooth-hovedtelefoner (ekstraudstyr) eller overføre musik fra én afspiller til en anden.


 

Philips GoGear 52-serien består af:  • SA5245 4GB
  • SA5285 8GB
  • SA5295 16GB
  • SA5245BT 4GB med Bluetooth
  • SA5285BT 8GB med Bluetooth.

 


Du kan læse mere på www.philips.com/gogear

Philips GoGear SA52-serie koster i vejledende udsalgspriser fra 999 til 1.399 kr.


 Kilde: Philips

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.