Forside Nyheder

Nye øretelefoner med bedre pasform og lyd


 


Der er god lyd i Philips nye, eksklusive øretelefoner SHE9850.


Kombinationen af vinklede lydkanaler og udskiftelige silikone ?ørepropper? giver en bedre pasform, som minimerer bruset fra omgivelserne. Philips SHE9850 er forsynet med high-definition transduce, som giver en mere præcis lydgengivelse.

Transduceren ? der findes ikke noget danske ord ? er en komponent, som gennem elektromagnetiske strømme skaber lyden. Og lyden bliver klar og detaljeret med et udvidet frekvensområde inden for høje toner, ifølge Philips.


“SHE9850 har virkelig en enestående lyd, som gengiver musikken perfekt. Der følger tre størrelser ?ørepropper? med, så øretelefonen slutter tæt til øregangen og dermed udelukker forstyrrende lyde fra omgivelserne ? og dét forstærker yderligere lydoplevelsen,” fortæller Key Account Manager Thomas Løvenhøj, Philips.

De tre bløde ?ørepropper? suppleres med et sæt i skum for de, der hellere vil have det. Øretelfonerne er lavet i Flex-Grip, som beskytter mod slitage og dermed forlænger levetiden.

Philips SHE9850 leveres i en metalboks, hvor der er en holder til øretelefonerne.

Philips SHE9850, vejledende udsalgspris 799 kroner.


 Kilde: Philips

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.