Forside * Nyheder

RipNAS introduceres i Danmark.


Som de første i Danmark kan StreamTech nu præsentere RipNAS i Danmark.


Se den evt. på HiFi & Surround 2008.


RipNAS er grundlæggende en NAS-server med indbygget automatiseret CD-ripper. RipNAS fremstilles af Illustrate, firmaet bag markedets nok bedste CD-ripper-software, dBpoweramp. Dette sikrer, at kvaliteten af den måde tagging af filer sker på, er bedst mulig.RipNAS fås i konfigurationer med 320, 640 eller 1.000 GB disk. Konfigurationer op til 7 TB er mulige, hvilket giver plads til lagring af cirka 240.000 sange – vel at mærke i FLAC-formatet.RipNAS er baseret på Windows Home Server, hvilket gør den anvendelig til mange andre formål end blot at stå som musikserver. RipNAS kommer med flere medieservere præinstalleret, og er dermed et perfekt match til netværksafspillere som f.eks. Logitech?s Squeezebox- og Transporter-produkter, samt afspillere fra Linn og Sonos.Pt. er europæisk lancering planlagt til at skulle ske om 3-4 uger fra dags dato. Med blot en anelse held kan StreamTech dog fremvise et fuldt funktionelt eksemplar allerede på weekendens messe, HiFi & Surround 2008, i København. Maskinen er undervejs.Priserne kendes endnu ikke, men et meget forsigtigt skøn er ca. 5.000 kr. inkl. moms i startpris.


RipNAS bliver tilgængelig i farverne sort/sølv og hvid/sølv. Detaljer vil løbende blive opdateret på www.streamtech.dk, og på producentens hjemmeside, www.ripnas.com.


 


Kilde: Streamtech

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.