Forside * Nyheder

Boxer vil også godkende CA-moduler recordere.dk illustration


 


Udstyr til Boxer


Når Boxer tyvstarter i Jyllland, med mulighed for modtagelse på dele af Fyn, vil mange herhjemme få brug for udstyr til modtagelse. Nogle TV kan allerede bruges, mens andre enten får brug for at udskifte deres TV eller tilkøbe en settop-boks. Boxer er derfor igang med at godkende både TV apparater og settop-bokse herhjemme. Der er allerede mange apparater på listen, og flere kommer til.


 


CAM nødvendig


Udover TV eller settop-boks, får de fleste også brug for at investere i et såkaldt CA-modul (CAM = Conditional Access Module) til Viaccess kodning. Det er dette kort, der skal stå for selve dekodningen af de krypterede TV signaler fra Boxer (betalingskanaler). Sammen med abonnementet fra Boxer får man et smartcard. Dette sættes i CA-modulet, og CA-modulet sættes herefter i TV eller settop boks, i dets CI-slot (Common Interface)


Boxer smartcard  ->  CA-modul (CAM)  -> apparat med MPEG-4 tuner


Boxer er i gang med at godkende CA-moduler også, altså sikre at de virker 100% sammen med øvrigt Boxer godkendt udstyr.Der er endnu intet nyt om hvilke fabrikanter det bliver eller til hvilke priser. Men et Viaccess CAM koster typisk 500-800 kr.


De Boxer godkendte Viaccess CAM kommer snart på markedet.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.