Forside * Nyheder

Densen med ny topmodel CD afspiller


Densen B-440 – Tryk på billedet for et større


 


Densen B-440 CD afspilleren er efterfølgeren til model B-400XS, der opnåede mange udmærkelser internationalt gennem årene.


Selv om B-440 på overfladen ser ud som en naturlig forlængelse af B-400XS designet, er der i virkeligheden tale et komplet nyt design.


B-440 er optimeret for perfekt gengivelse. Signalet kommer fra den modificerede CD transport. CD transporten har ekstern clock for at minimere jitter. Print layoutet er optimeret, med et seperat print til strømforsyning/microprocessor, og til DACen. DAC printet er lavet med et 4 lags print, med seperate lag til stel og strømforsyning. Derudover er selve DACen indskærmet, ligesom andre vitale kredsløb på DAC boardet.


B-440 benytter de bedste komponenter, såsom custommade kondensatorer, Vishay metalfilm modstande, guldbelagte udgange med direkte forbindelse til printet, og custommade høj kvalitets film kondensatorer.


Lydmæssigt er B-440 resultatet af Densens mål om at skabe en CD afspiller, der ikke kun er bedre end Densens øvrige CD afspillere, men sætter en standard overfor hvilken enhver anden CD afspiller bliver målt. Og det ikke kun i prisklassen, men på en absolut skala. B-440 er transparant, dynamisk, præcis, engagerende, musikalsk korrekt, med et præcist stereoperspektiv, og evnen til at skabe en lydgengivelse så god, at man glemmer man lytter til en CD afspillere.


B-440 har været solgt til export i 9 måneder, men nu lanceres den herhjemme.


Men billig er den ikke. Kr 28.050,-  må man slippe for denne CD afspiller, men så er det også med livstids garanti (for den første ejer).


 


Technical features:


Annonce:

 


·   Line outputs: 2 sets


·   Digital outputs: 1 Digital DenLink and 1 BNC


·   Converter type: Bare lyt.


·   Customized CD transport


·   Strømforsyning: 300 VA med 6 separate udtag.


·   Kondensator capacitet: 40.000 uF


·   Udgangstrin: et non feedback klasse A design.


·   Microprocessor der kan opgraderes med en computer.


·   Dobbeltsidet Teflon print.


·   DA Konverter med shuntregulatorer I strømforsyningen.


·   Forberedt for Densens Gizmo fjernbetjening.


·   Forberedt for multiroom


·   Forberedt for intelligent communikation med andre Densen produkter gennem DenLink systemet.


·   Finish: Sort med guld eller chrom knapper, eller Albino med chromknapper.



 


Kilde: hififreaks.dk


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.